Top 3 uitjes tijdens Pasen!
Algemeen
Stefanie
Algemeen
03/21/2024

Top 3 uitjes tijdens Pasen!

03/21/2024

Het is bijna Pasen! Ik hou er zo van: gezelligheid met elkaar, lekker veel eten en genieten van de lentezon en bloemende bollenvelden. Zoek je inspiratie voor actieve Paasuitjes voor de hele familie of met je vrienden? Wil je weten wat leuk is om te doen met Pasen? In dit blog ontdek je de top 3 uitjes voor extra plezier en avontuur tijdens de Paasdagen.

paasbrunch-met-je-gezin

Vaak staat het Paasweekend bol van chocolade en heerlijke broodjes. Van de Paasbrunch met de familie naar een gezellige borrelavond met de vrienden opgevolgd door een Paasontbijt bij de schoonfamilie. Na al dat eten is het wel tijd voor wat actie!

Natuurlijk kan het traditionele paaseieren zoeken niet ontbreken. Wil je daarna een uitje met uitdaging en avontuur? We geven je hierbij 3 toffe uitjes tips voor de Paasdagen! Van spannende speurtochten in de buitenlucht tot de mysterieuze wereld van escape rooms.

Wat gaan jullie doen deze Paas?

inspiratie-voor-pasen

Paastip 1. Escape the City Paaspuzzeltocht:

Zin in een puzzeltocht tijdens Pasen? Geen tijd om zelf een speurtocht uit te zetten? Geen probleem. Met City Adventures duik je zo in een spannende escape game. Buiten, in de frisse lucht. Met "Escape the City" maak je van Pasen een avontuur. Geschikt voor gezinnen en vriendengroepen.

In Escape the City neem je het op tegen Dr. Crypto. Hij heeft mensen vastgezet in virtuele kamers. Jij moet ze bevrijden. Hoe? Door zijn cryptische aanwijzingen op te lossen. Voor elke geredde persoon krijg je geld. Spannend, toch?

Speel in één of meerder teams tegelijk deze originele speurtocht 'Escape the City' tijdens het paasweekend. Weer eens wat anders dan naar paaseieren speuren! Wil je met je gezin op pad? Kies dan voor de junior versie van Escape the City!

paas-speurtocht

Dit interactieve GPS-spel biedt de perfecte mix van avontuur, teamwork en het ontdekken van de stad of dorp van jullie eigen keuze. Je kunt spelen wanneer jullie willen en jullie zijn niet afhankelijk van externe begeleiders. Druk op start op je eigen mobiel en beleef samen een super leuke en uitdagende speurtocht deze paas.

Meer informatie over Escape the City vind je hier >

Paastip 2. The Paashunt: een spannend jachtseizoenspel 

Zoek je een tof uitje tijdens de Pasen voor jullie samengestelde gezin of de hele familie? Zoek je iets wat leuk is voor alle leeftijden, ook voor jullie tiener. Dan is het jachtseizoenspel The Hunt een dikke aanrader!

In deze gps game ga je gewapend met jullie mobiel in minimaal twee teams op pad. Je jaagt niet op paaseieren, maar op elkaar! Verdwijn als crimineel met je team van de radar, kraak zoveel mogelijk kluizen en blijf uit handen van de hunters.

the-paashunt-een-spannend-jachtseizoenspel-

Als hunter wil je natuurlijk zo snel mogelijk de het criminelen team zien te vinden. Doe je dit alleen of werk je samen? Het is een spel vol spanning en strategie. Wie is het snelst? Wie het slimst? Het belooft een spannende strijd te worden.

Meer info over The Hunt van City Adventures vind je hier >

Paastip 3. Paas Escape bij Escape Room Schagen!

Escape Room Schagen biedt de perfecte indoor activiteit als uitje met de Pasen. Wil je na al dat lekkers en vele paaseitjes eten er wel even tussenuit om wat actiefs te doen en even flink jullie hersenen te kraken? De Escape Room Schagen is dan een top tip!

Escape de Paas
Escape samen met je familie uit één van de geweldige escape rooms met ieder een ander verhaal en beleving. Los het spannende moordmysterie op in 'Space Lab' of ontdek de wondere wereld in 'The Chocolate Factory'! En wat dacht je van de nieuwste VR Escape Game 'La Casa de Dinero'?

paas-escape-bij-escape-room-schagen

Lukt het jou om samen met je   familie of vrienden uit één van onze award winnende kamers te breken? Wees er snel bij want Escape Room Schagen sluit vanaf 2 juni 2024 haar deuren en dan kunnen er geen codes gekraakt meer worden in Schagen. Pakken jullie deze laatste kans?
Boek je paasuitje bij Escape Room Schagen hier >

3 toffe Paasuitjes tips

Dit Paasweekend hoeft met deze 3 toffe Paasuitjes tips niet alleen in het teken te staan van eten en recht opzitten! Trek eropuit, werk samen, en maak nieuwe herinneringen die nog lang gekoesterd zullen worden. Bereid je voor op een Paasweekend vol verrassingen met City Adventures. Fijne Paasdagen!

Ontdek de 3 leukste Paas GPS tochten hier >

Reacties
Categorieën