citygames stadsspellen

Wil jij de stad ontdekken met een leuk spel?

Speel één van de citygames van City Adventures

2000+
uitjes per jaar

100%

gezelligheid

4.7 van de 5 sterren
uit 427 reviews van onze spelers
citygames stadsspellen

Waarom kies je voor een citygame?

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor een uitje met vrienden, familie of collega's dan is een citygame een uitermate geschikte invulling. Je bent lekker buiten, ontdekt een stad, lost puzzels op, maakt foto's, beantwoord vragen en ontdekt zo de stad op een interactieve manier.


Je kunt helemaal zelf bepalen wanneer je gaat spelen en in welke stad. Je start op het moment dat het jullie uitkomt. Ben je met een grotere groep, dan deel je je op in meerdere teams en ga je de strijd aan met elkaar.


Het enige wat je hoeft te doen, is de teams in te delen en per team de app te downloaden en je kunt aan de slag. Hoe makkelijk kan het zijn? Met wie ga jij de strijd aan? 

monique review city adventures

Monique

Federatie Medisch Specialisten

Tegelijk door heel Nederland!

Dankzij City Adventures hebben wij toch een onvergetelijk uitje beleefd in corona tijd. Op 9 plekken tegelijk speelden we Escape the City. Alleen maar lof voor Lisanne.

Welke citygame kies jij?

Escape the City stadsspel

Escape the City

Ga de strijd aan met Dr. Crypto in het spannende stadsspel Escape the City. Weten jullie alle gijzelaars te bevrijden?
the hunt citygame

The Hunt

Kan jij verdwijnen van de radar in de tactische citygame The Hunt? Wie wint deze spannende strijd, de hunters of de criminelen.
sherlock citygame

Sherlock

De stad wordt opgeschrikt door een gruwelijke moord. Weet jij als een echte Sherlock Holmes het mysterie op te lossen?

Wat kost een City Game

Escape the City

 vanaf € 8,- pp

€ 47,- per team van 2 - 6 personen

The Hunt

 vanaf € 7,25 pp

€ 87,- per twee teams

Sherlock

 vanaf € 8,- pp

€ 47,- per team van 2 - 6 personen

Veelgestelde vragen

Met hoeveel personen speel je in 1 team?

Wij adviseren om in teams van 2 tot maximaal 6 personen te spelen. Als je namelijk de groepen niet te groot maakt, dan doet iedereen van het team mee; wel zo leuk! Door middel van overleg en teamwork komen jullie steeds dichter bij de oplossing.

Wat kost een citygame?

Je speelt al een citygame vanaf € 8,- pp. Je ontvangt een mail met jullie unieke spelcode, de instructies met checklist hoe het werkt en een digitale handleiding. Wil je het spelpakket thuis ontvangen? Dan betaal je een meerprijs van €27,-

Wat is een citygame?

Wil je meer weten over wat een citygame is? We schreven er een blog over: Wat is een citygame? Hierin lees je meer informatie en handige tips over de citygames van City Adventures.

Hoe lang duurt een citygame?

Onze stadsspellen duren standaard 90 minuten. Wil je langer spelen? Dan kan je ons vooraf bellen of mailen en stellen wij de tijd langer in. Dit kost niets extra.

Wat hebben we nodig om te kunnen starten met het spel?

Per team heb je 1 smartphone of tablet met mobiel internet (4/5g) en gps nodig. Hierop installeer je onze gratis app vanuit jouw appstore (link zit in de instructies). Verder is het natuurlijk een pluspunt als je een echte puzzelgenie in jullie team hebt.

Wat als ik problemen ervaar tijdens het spelen?

Het gebeurt zeer zelden dat iemand technische problemen ondervindt. Mocht je toch problemen hebben zijn wij uiteraard telefonisch bereikbaar.

Wat als we het spel op een andere dag wil spelen?

Je kunt onze stadsspellen spelen wanneer jij wilt. Jullie ontvangen een unieke spelcode. Jullie speeltijd begint pas te lopen als je in de app op start drukt.

Kan je het spel echt overal spelen?

Ja, al is het natuurlijk niet leuk als je dorp maar uit 1 straat bestaat;). Wat fijn is als je jouw stad of dorp groter is dan 700 m2, dan kan het spel heel goed gespeeld worden.

Super tof, ik wil een stadsspel spelen, maar heb nog een paar vragen!