Op zoek naar een hilarische game voor een vrijgezellenfeest?

Speel het gave stadsspel: The Hangover Game

bepaal zelf wanneer

Speel wanneer je wilt

Vandaag nog spelen? Ook dat is mogelijk!
overal te spelen

Overal te spelen

Kies zelf een stad of dorp waar jij wilt spelen.

Speel vanaf 9,50 p.p

Speel in één of meerdere teams tegelijk.

Overleven jullie je Hangover?

Jullie hebben een fantastische vrijgezellendag beleefd en daar ondervinden jullie nu de naweeën van. Verloren tanden, gaten in het geheugen, een afgrijselijke tatoeage en knallende koppijn. En nu het ergste: het huwelijk is vandaag en daar moet nog van alles voor geregeld worden!

Aan jullie de taak om er alsnog een onvergetelijke dag van te maken. In teamverband ga je de citygame de 'The Hangover Game' spelen in het centrum van een stad.

Regel jij de laatste dag als vrijgezel voor jouw beste vriend of fantastische broer? The Hangover Game is de citygame die jij zoekt om een humoristisch, gezellig en tof vrijgezellenfeest te beleven in de stad van jullie keuze.

Je speelt in één of meerder teams. Komt op de leukste plekjes in de stad, probeert virtueel je sporen te wissen en voert de gekste, leukste en meest hilarische opdrachten uit. 

Welk team verdient de meeste punten en red het huwelijk voor het te laat is?

Lees meer
wat is de hangover game
Hoe werkt Hangover game

Hoe speel je de The Hangover Game?

 • Download de The Hangover Game app op je telefoon en probeer in anderhalf uur je huwelijk te redden.
 • In de app zie je een kaart met daarop munten, voorwerpen en virtuele personages. Probeer zoveel mogelijk te verzamelen voor de bruiloft en win zoveel mogelijk punten.
 • Voer leuke, hilarische opdrachten uit en leg dit vast met een foto als bewijs dat jullie dit echt hebben gedaan. 
 • Heb lol, interactie met voorbijgangers, zet je gêne aan de kant en maak plezier. Beleef een top vrijgezellenfeest.
 • Neem na afloop een lekker borrel en roep de winnaar uit. Welk team heeft de meeste punten verzameld en mag zich de redder van de bruiloft noemen?


Ontdek het nu in de The Hangover Game!

Wat anderen zeggen over The Hangover Game

Wat een heerlijk spel! Eerlijk wij wisten niet wat we moesten verwachten. Maar vielen ervoor dat alles voor ons werd geregeld. En dat was echt fantastisch geregeld! En het spel... hilarisch en helemaal top! Ideale middagactiviteit voor het vrijgezellenfeest.
Nathalie Escape the City Review

Rob

In één woord fantastisch. We hebben genoten, veel gelachen en kwamen herkenbare dingen tegen uit de film. Aanrader!

Johan review escape the city

Gerard

Wil jij The Hangover Game in jouw stad of dorp beleven?

bestel nu hangover game
57,- per team

The Hangover Game

 • De perfecte activiteit voor een vrijgezellenfeest
 • 2-6 personen per team
 • Vanaf 9,50 p.p.
 • Direct na bestelling te spelen
 • Inclusief checklist, handleiding & spelcode
 • In iedere stad/dorp te spelen
 • 90 minuten speeltijd
 • Speel wanneer jij wilt
 • Gratis online fotoalbum met alle hilarische foto's bij elkaar.

Waarom kies je voor The Hangover Game?

overal te spelen

Overal te spelen

The Hangover game is bijna overal te spelen. Geef ons door in welke plaats jullie willen spelen. Het centrum van een grote stad is stiekem wel het leukst. 
bepaal zelf wanneer

Bepaal zelf wanneer

Besteld en slecht weer? Of heeft er iemand last gekregen van cold feet ;) Begin dan iets later of speel op een ander dag. De speeltijd gaat namelijk pas in als jij op start drukt.
niet op 1 telefoon

Meerdere personen

Deel je in meerdere teams op en strijd tegen elkaar!
direct de uitslag

Direct de uitslag

Direct na afloop van het spel ontvang je de uitslag in je mailbox. Zo weet je snel welk team er heeft gewonnen, om gelijk tot de prijsuitreiking over te gaan.
wij zetten het uit

Wij maken het spel

Je hoeft zelf weinig te doen in de voorbereiding. Wij zetten het hele spel uit in het gebied waar jij wilt. Dit koppelen we aan jullie spelcode en jullie kunnen spelen.
gratis digitaal fotoalbum

Gratis digitaal fotoalbum

Tijdens de The Hangover maken jullie foto's van de opdrachten die jullie doen. De foto's van alle teams worden verzameld in een digitaal fotoalbum. 

Hoe werkt het?

stel een team samen

Nodig iedereen uit

Nodig iedereen die op het vrijgezellenfeest moet komen uit en stel de teams samen (klein gezelschap? In 1 team kan ook) Wij raden aan om met 2-6 personen in één team te spelen. Ben je met meer personen? Deel je dan op in meerdere teams en strijd tegen elkaar. Dit maakt het natuurlijk nog leuker :)
route
spreek een datum af

Plan een datum

The Hangover Game is meestal onderdeel van een vrijgezellenfeest en onderdeel van de hele dag. Je hoeft deze datum niet aan ons te laten weten. Regent het pijpenstelen of komt er iets tussen waardoor jullie niet kunnen spelen op deze datum, kan je het zonder moeite verplaatsen. Je spelcode blijft gewoon geldig.

route 2
bereid je voor

Bereid je voor

Na het bestellen ontvang je digitaal of per post (hier kan je uit kiezen) van ons de instructies. Wij raden aan om dit minimaal een dag van te voren door te nemen, zodat je weet hoe het werkt en de app alvast kunt downloaden. Heb je nog vragen? Bel of mail ons gerust.
route
speel escape the city

Speel de The Hangover Game

Yess... het is zo ver. De dag van het vrijgezellenfeest en jullie gaan de The Hangover Game spelen. Trek de bruidegom in spé een leuk pak aan. Verdeel de teams en dompel je onder in het verhaal en red de bruiloft van de ondergang. Welk team weet als beste de boze schoonmoeder te ontwijken en de meeste voorwerpen de verzamelen, waardoor de bruiloft toch onvergetelijk gaat worden. Kijk ook rond in de stad, heb plezier, wees andere teams te snel af, maak de leukste foto's en beleef een fantastisch vrijgezellenfeest met elkaar.
route 2
roep de winnaar uit

Roep de winnaar uit

Direct na het spelen ontvang je van ons de uitslag, daardoor kun je direct overgaan tot het uitroepen van de winnaar. Maakt het spannend (tromgeroffel) en roep onder het genot van een hapje en een drankje de winnaar uit. Ook krijg je een link naar het digitale foto album van de foto's die jullie tijdens het spel hebben gemaakt.

Veelgestelde vragen of The Hangover Game

Met hoeveel personen speel je in 1 team?

Wij adviseren om in teams van 2 tot 6 personen te spelen.

Waar kun je The Hangover Game spelen?

Je kunt The Hangover Game overal spelen! In iedere stad, dorp of wijk van jouw keuze spelen. Het gebied waar jullie willen gaan spelen moet wel minimaal 5000 m2 zijn en uit meerdere straten bestaan. Het is niet te adviseren om het spel in een bos of op het strand te spelen!

Bij je bestelling kun je aangeven waar je wil gaan spelen. Stel je kiest voor Amsterdam, dan zetten wij het spel in het centrum voor jullie uit. Wil je heel ergens anders spelen in Amsterdam? Dan kan dat! Geef dit dan aan in het opmerkingenveld 'Locatie' en wij regelen de rest. Je kunt ons ook altijd mailen of bellen!

Hoe lang duurt The Hangover Game?

The Hangover Game duurt standaard 90 minuten. Wil je langer spelen kan je ons vooraf bellen of mailen en stellen wij de tijd langer in. Dit kost niets extra.

Moet ik zelf opdrachten bedenken of doen jullie dat?

In het spel zitten standaard de opdrachten die wij hebben bedacht. Wil je wat eigen vragen erin laten verwerken, wat natuurlijk super leuk is, kan dat tegen een kleine meerprijs (komt vanzelf voorbij in het bestelproces)

Wat heb ik nodig om het spel te kunnen spelen?

Per team heb je 1 smartphone of tablet met mobiel internet (4G/5G) nodig en je GPS locatie moet aan staan. Hierop installeer je onze gratis app vanuit jouw Appstore / Google Play. De link zit in de instructies die je samen met jouw unieke spelcode ontvangt in de bevestigingsmail.

Let op: Voor de werking van het spel moet je de WiFi uitzetten en je mobiele data aan!

Moet ik veel zelf doen? Zoals een route uitstippen of opdrachten ophangen?

Nee, dat doen wij allemaal voor jou. Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in welke plaats je wilt spelen. Wij doen de rest :)

Tot wanneer blijft mijn spel geldig?

Je speeltijd begint pas te lopen wanneer je op start drukt. Tot die tijd is je spelcode gewoon geldig. Spel gespeeld? Je kunt het niet nog eens spelen.

Wat als ik problemen ondervind tijdens het spelen?

Het gebeurt zeer zelden dat iemand technische problemen ondervindt. Check eerst even of je je WiFi uit hebt gezet en je mobiele data en GPS locatie op je telefoon aan!

Mocht je toch problemen hebben kijk dan even op onze helpdesk pagina

Hangover vrijgezellenfeest mannen citygame

Op zoek naar de perfecte activiteit voor het vrijgezellenfeest?

Kies voor The Hangover Game en wij zorgen dat het wordt geregeld.

Je speelt al vanaf 9,50 p.p.