Organiseer het vrijgezellenfeest om nooit te vergeten!

Speel één van onze toffe stadspellen in de stad van jullie keuze!

Direct boeken


bepaal zelf wanneer

Speel wanneer je wilt

Vandaag nog spelen? Ook dat is mogelijk!
overal te spelen

Overal te spelen

Kies zelf een stad of dorp waar jij wilt spelen.

Speel vanaf 9,50 p.p.

 In één of meerdere teams tegelijk.

Origineel vrijgezellenfeest organiseren

Organiseer jij het vrijgezellenfeest van je vriend of vriendin? Zoek je een originele activiteit om met elkaar te spelen? Kijk dan niet verder. Boek één van onze stadspellen in jouw dorp of stad en jullie vrijgezellenfeest wordt een schot in de roos!

Wij weten dat het een hele uitdaging is om een vrijgezellenfeest te organiseren dat leuk is voor iedereen. Ons aanbod van interactieve games is divers, zoals de #1 vrijgezellenfeest spellen 'The Wedding Game' en 'The Hangover Game'. Ook Sherlock, The Hunt en Escape the City zijn echt aanraders!

Je kunt in 1 team spelen of je gaat de strijd aan met meerdere teams tegen elkaar. Kleine of grote groepen, mannen- of vrouwen groepen. Alles is mogelijk op de locatie van jullie keuze!

Aanbod vrijgezellenfeest bekijken

Nr 1#  Vrijgezellen Outdoor Escape Games

  • Last minute? Bestel en speel binnen 5 minuten
  • Geschikt voor grote of kleine groepen
  • Lage kosten! Al vanaf 9,50 p.p. te spelen
  • Kies je eigen spelgebied in de stad / dorp van jullie keuze
  • Standaard 90 minuten speeltijd (in overleg aan te passen)
  • Speel wanneer jij wilt
  • In Nederlands of Engels
  • Inclusief checklist, handleiding en spelcode

Wat heb je nodig?
Het enige dat je nodig hebt is een gezellige groep mensen en je eigen smartphone of tablet met 4 of 5G, je verkregen spelcode, onze gratis app en uiteraard teamwork en een goeie dosis humor.

Bekijk aanbod citygames >

Robert

Wat een beleving!!

Wat een gaaf spel, met mooie verschillende spelelementen. Ik ben in straatjes geweest in Gorinchem die ik nog nooit had gezien. Echt heel leuk! Als vrijgezellenfeest is het zeker goed ! Iedereen aan te raden.

15+ jaren aan ervaring

In het organiseren van uitjes

4.7 uit 5 sterren

Uit 427 reviews van onze spelers

2.000+

Uitjes per jaar

Onze stadspellen zijn overal te spelen

Jullie kunnen helemaal zelf bepalen wanneer je gaat spelen en in welke stad of dorp. Je start op het moment dat het jullie uitkomt. We bieden tevens mooi weer garantie! Mocht het onverhoopt regenen, dan kunnen jullie  gratis omboeken naar een andere datum.

Welke citygame kies jij voor jullie vrijgezellenfeest?

Wedding Game

Red je bruiloft van de ondergang in het nummer 1 vrijgezellenfeest stadsspel!

The Hunt

Kan jij verdwijnen van de radar in de tactische citygame The Hunt? Wie wint deze spannende strijd, de hunters of de criminelen.
Hangover vrijgezellenfeest mannen citygame

The Hangover Game

Weten jullie al je sporen van een wilde nacht uit te wissen in dit hilarische stadsspel?
Escape the City stadsspel

Escape the City

Ga de strijd aan met Dr. Crypto in het spannende stadsspel Escape the City. Weten jullie alle gijzelaars te bevrijden?
sherlock citygame

Sherlock

De stad wordt opgeschrikt door een gruwelijke moord. Weet jij als een echte Sherlock Holmes het mysterie op te lossen?

In 5 stappen een leuke activiteit voor jullie vrijgezellenfeest

1. Inventariseer

Inventariseer wie er allemaal bij het vrijgezellenfeest zijn en kies samen welk spel jullie willen spelen

bepaal zelf wanneer

2. Plan

Plan een datum en kies je locatie om jullie favoriete citygame te spelen.

wij zetten het uit

3. Bestel spel

Boek het spel.

Lees de instructies  door en download de app.

4. Beleef

Deel de teams in, voer de spelcode in en ga de strijd aan met je vrienden.

5. Uitslag

Direct na afloop van het spel ontvang je van ons de uitslag en roep je het winnende team uit.

Veelgestelde vragen

Met hoeveel personen speel je in 1 team?

Wij adviseren om in teams van 2 tot maximaal 6 personen te spelen. Als je namelijk de groepen niet te groot maakt, dan doet iedereen van het team mee; wel zo leuk! Door middel van overleg en teamwork komen jullie steeds dichter bij de oplossing.

Met hoeveel teams kun je spelen?

Dat antwoord hangt af van jullie gekozen spel. The Hunt en Kolonisten kun je spelen vanaf 2 teams. De overige stadsspellen kun je al starten vanaf 1 team. Het totaal aantal te spelen teams is onbeperkt!

Hoe lang duurt een citygame?

Onze stadsspellen duren standaard 90 minuten. Wil je langer spelen? Dan kan je ons vooraf bellen of mailen en stellen wij de tijd langer in. Dit kost niets extra.

Kan je het spel echt overal spelen?

Ja, je kunt de citygames van City Adventures in iedere stad, dorp of wijk van jouw keuze spelen. Let er wel op dat jouw wijk, stad of dorp groter is dan 5000 m2 en uit meerdere straten bestaat. Het is niet te adviseren om het spel in een bos of op het strand te spelen!

Bij je bestelling kun je aangeven waar je wil gaan spelen. Stel je kiest voor Amsterdam, dan zetten wij het spel in het centrum voor jullie uit. Wil je heel ergens anders spelen in Amsterdam? Dan kan dat! Geef dit dan aan in het opmerkingenveld 'Locatie' en wij regelen de rest. Je kunt ons ook altijd mailen of bellen!

Wat hebben we nodig om te kunnen starten met het spel?

Per team heb je één opgeladen smartphone of tablet met mobiel internet (4G/5G) nodig en je GPS locatie moet aan staan. Hierop installeer je onze gratis app vanuit jouw Appstore / Google Play. De link zit in de instructies die je samen met jouw unieke spelcode ontvangt in de bevestigingsmail.

Let op: Voor de werking van het spel moet je de WiFi uitzetten en je mobiele data aan! De telefoon van de deelnemers heeft dus voldoende data nodig. Onze spellen kosten minimaal 20 mb en maximaal 50 mb aan data. Je kunt niet spelen via een mobiele hotspot van een andere mobiel, echt alleen met het internet op je de eigen mobiel anders werkt de GPS niet.

Verder is het natuurlijk een pluspunt als je een echte puzzelgenie in jullie team hebt.

Wat zijn nou eigenlijk de verschillen tussen jullie 3 topspellen The Hunt, Escape the City en Sherlock?

- The Hunt is een actieve citygame die je met minimaal twee teams tegen elkaar speelt (de criminelen en de hunters). In dit spel draait het vooral om lol maken en tactiek!
- Escape the City is een stadstour met diverse escape puzzelopdrachten, waarin de kwaliteiten per teamlid optimaal naar boven komt. Je lost samen de cryptische raadsels en puzzels op en komt steeds een stukje dichterbij de ontknoping.
- Sherlock is echt een speur citygame met een grote diversiteit in vragen en foto opdrachten. Met elkaar moet je het moordmysterie zien op te lossen. Speel je met meerdere teams tegen elkaar? Dan kun je elkaar lekker dwarsbomen!

Wat als ik problemen ervaar tijdens het spelen?

Het gebeurt zeer zelden dat iemand technische problemen ondervindt. Check eerst even of je je WiFi uit hebt gezet en je mobiele data en GPS locatie op je telefoon aan!

Mocht je toch problemen hebben zijn wij uiteraard telefonisch bereikbaar.

Wat als we het spel op een andere dag wil spelen?

Je kunt onze stadsspellen spelen wanneer jij wilt. Jullie ontvangen een unieke spelcode. Jullie speeltijd begint pas te lopen als je in de app op start klikt.

Wat kost een citygame?

Je speelt al een citygame al vanaf 9,50 per persoon. De prijs bedraagt 57,- per team van 2 tot 6 personen. Je ontvangt een mail met jullie unieke spelcode, de instructies met checklist hoe het werkt en een digitale handleiding. Wil je het spelpakket thuis ontvangen? Dan betaal je een meerprijs vanaf €27,-

In welke talen kun je de citygames van City Adventures spelen?
In which languages can you play City Adventures games?

Je kunt onze citygames spelen in het Nederlands of in het Engels
You can play the citygames in Dutch or in English!

Wat is een citygame?

Een stadsspel of citygame is een originele teambuilding activiteit, vol met uitdagende breinbrekers en virtuele opdrachten die je via onze gratis app op je telefoon speelt. Je speelt het spel met een groep mensen in een stad of dorp van jouw keuze.

Door de verschillende interactieve spelelementen kom je in straatjes, waar je anders nooit zou komen. Wil je meer weten over wat een citygame is? We schreven er een blog over: Wat is een citygame? Hierin lees je meer informatie en handige tips over de citygames van City Adventures.

Wedding Game vrijgezellenfeest citygame
57,- per team

Beleef een origineel vrijgezellenfeest

vanaf 9,50 p.p.

Speel in teams van 2 tot 6 personen één van onze stadsspellen en geniet van een leuk en actief uitje! Voor welk spel kies jij?

Ja, ik wil graag een citygame spelen 

Je kunt onze stadsspellen heel gemakkelijk online bestellen. 

Na aankoop kun je direct starten met spelen!