Wil jij de Wedding Game spelen tijdens een vrijgezellenfeest?

Ga de uitdaging aan om een bruiloft te redden van de ondergang in deze fantastische citygame.

bepaal zelf wanneer

Speel wanneer je wilt

Vandaag nog spelen? Ook dat is mogelijk!
overal te spelen

Overal te spelen

Kies zelf een stad of dorp waar jij wilt spelen.

Speel vanaf 9,50 p.p

Speel in één of meerdere teams tegelijk.

Redden jullie de bruiloft?

Oeps! De bruiloft begint al over anderhalf uur, maar werkelijk NIETS is geregeld. De ceremoniemeester was er niet bij met haar hoofd en heeft er één grote puinhoop van gemaakt. Geen ringen, de trouwjurk is niet vermaakt en de fotograaf is niet betaald. Geen tijd om te treuzelen en de pakken neer te zitten, jullie moeten aan de slag. Aan jullie de taak om er alsnog een onvergetelijke dag van te maken. In teamverband ga je de citygame de 'Wedding Game' spelen in het centrum van een stad.

Heeft je vriendin of zus ja gezegd en ben jij in charge voor het regelen van het vrijgezellenfeest? De Wedding Game is de citygame die jij zoekt om een hilarisch, gezellig en tof vrijgezellenfeest te beleven in de stad van jullie keuze.

Je speelt in één of meerder teams. Komt op de leukste plekjes in de stad, regelt virtueel een top bruiloft en voert de gekste, leukste en meest hilarische opdrachten uit.

Welk team verdient de meeste punten en red de bruiloft van de ondergang?

Lees meer
Speel de Wedding Game
Hoe werkt de Wedding Game

Hoe speel je de Wedding Game?

 • Download de Wedding Game app op je telefoon en probeer in anderhalf uur de bruiloft te redden van de ondergang.
 • In de app zie je een kaart met daarop munten, voorwerpen en virtuele personages. Probeer zoveel mogelijk te verzamelen voor de bruiloft en win zoveel mogelijk punten.
 • Voer leuke, hilarische opdrachten uit en leg dit vast met een foto als bewijs dat jullie dit echt hebben gedaan. 
 • Heb lol, interactie met voorbijgangers, zet je gêne aan de kant en maak plezier. Beleef een top vrijgezellenfeest.
 • Neem na afloop een lekker borreltje en roep de winnaar uit. Welk team heeft de meeste punten verzameld en mag zich de redder van de bruiloft noemen?


Ontdek het in de Wedding Game!

Wat anderen zeggen over Wedding Game

Het was fantastisch! Precies een goede combinatie tussen spel en fantastische foto opdrachten. We hebben tranen gelachen!
Nathalie Escape the City Review
Michelle

We hebben genoten. Lisanne, Britt en de rest van het team bedankt voor jullie goede service toen we per ongeluk de verkeerde stad hadden doorgegeven. (Genk ipv Gent, oeps..) Het was fantastisch en een echte aanrader!

Johan review escape the city

Laura

Wil jij de Wedding Game in jouw stad of dorp beleven?

Speel Wedding Game in jouw stad
57,- per team

Wedding Game

 • De perfecte activiteit voor een vrijgezellenfeest
 • 2-6 personen per team
 • Vanaf 9,50 p.p.
 • Direct na bestelling te spelen
 • Inclusief checklist, handleiding & spelcode
 • In iedere stad/dorp te spelen
 • 90 minuten speeltijd
 • Speel wanneer jij wilt
 • Gratis online fotoalbum met alle hilarische foto's bij elkaar.

Waarom kies je voor de Wedding Game?

overal te spelen

Overal te spelen

De Wedding Game is bijna overal te spelen. Geef ons door in welke plaats jullie willen spelen en wij maken er een fantastisch spel van.
bepaal zelf wanneer

Bepaal zelf wanneer

Besteld en slecht weer? Begin dan iets later of speel op een ander dag. De speeltijd gaat namelijk pas in als jij op start drukt.
niet op 1 telefoon

Met meerdere personen

Deel je in meerdere teams op en strijd tegen elkaar 

direct de uitslag

Direct de uitslag

Direct na afloop van het spel ontvang je de uitslag in je mailbox. Zo weet je snel welk team er heeft gewonnen, om gelijk tot de prijsuitreiking over te gaan.
wij zetten het uit

Wij maken het spel

Je hoeft zelf weinig te doen in de voorbereiding. Wij zetten het hele spel uit in het gebied waar jij wilt. Dit koppelen we aan jullie spelcode en jullie kunnen spelen.
gratis digitaal fotoalbum

Gratis digitaal fotoalbum

Tijdens de Wedding Game maken jullie foto's van de opdrachten die jullie doen. De foto's van alle teams worden verzameld in een digitaal fotoalbum. 

Hoe werkt het?

stel een team samen

Nodig iedereen uit

Nodig iedereen die op het vrijgezellenfeest moet komen uit en stel de teams samen (klein gezelschap? In 1 team kan ook) Wij raden aan om met 2-6 personen in één team te spelen. Ben je met meer personen? Deel je dan op in meerdere teams en strijd tegen elkaar. Dit maakt het natuurlijk nog leuker :)
route
spreek een datum af

Plan een datum

De Wedding Game is meestal onderdeel van een vrijgezellenfeest en onderdeel van de hele dag. Je hoeft deze datum niet aan ons te laten weten. Regent het pijpenstelen of komt er iets tussen waardoor jullie niet kunnen spelen op deze datum, kan je het zonder moeite verplaatsen. Je spelcode blijft gewoon geldig.

route 2
bereid je voor

Bereid je voor

Na het bestellen ontvang je digitaal of per post (hier kan je uit kiezen) van ons de instructies. Wij raden aan om dit minimaal een dag van te voren door te nemen, zodat je weet hoe het werkt en de app alvast kunt downloaden. Heb je nog vragen? Bel of mail ons gerust.
route
speel escape the city

Speel de Wedding Game

Yess... het is zo ver. De dag van het vrijgezellenfeest en jullie gaan de Wedding Game spelen. Dompel je onder in het verhaal en red de bruiloft van de ondergang. Welk team weet als beste de boze schoonmoeder te ontwijken en de meeste voorwerpen de verzamelen, waardoor de bruiloft toch onvergetelijk gaat worden. Kijk ook rond in de stad, heb plezier, wees andere teams te snel af, maak de leukste foto's en beleef een fantastisch vrijgezellenfeest met elkaar.
route 2
roep de winnaar uit

Roep de winnaar uit

Direct na het spelen ontvang je van ons de uitslag, daardoor kun je direct overgaan tot het uitroepen van de winnaar. Maakt het spannend (tromgeroffel) en roep onder het genot van een hapje en een drankje de winnaar uit. Ook krijg je een link naar het digitale foto album van de foto's die jullie tijdens het spel hebben gemaakt.

Veelgestelde vragen over de Wedding Game

Moet hoeveel personen speel je in 1 team?

Wij adviseren om in teams van 2 tot 6 personen te spelen.

Waar kun je de Wedding Game spelen?

Je kunt de Wedding Game overal spelen! In iedere stad, dorp of wijk van jouw keuze spelen. Het gebied waar jullie willen gaan spelen moet wel minimaal 5000 m2 zijn en uit meerdere straten bestaan. Het is niet te adviseren om het spel in een bos of op het strand te spelen!

Bij je bestelling kun je aangeven waar je wil gaan spelen. Stel je kiest voor Amsterdam, dan zetten wij het spel in het centrum voor jullie uit. Wil je heel ergens anders spelen in Amsterdam? Dan kan dat! Geef dit dan aan in het opmerkingenveld 'Locatie' en wij regelen de rest. Je kunt ons ook altijd mailen of bellen!

Hoe lang duurt de Wedding Game?

De Wedding Game duurt standaard 90 minuten. Wil je langer spelen kan je ons vooraf bellen of mailen en stellen wij de tijd langer in. Dit kost niets extra.

Wat heb ik nodig om het spel te kunnen spelen?

Per team heb je 1 smartphone of tablet met mobiel internet (4G/5G) nodig en je GPS locatie moet aan staan. Hierop installeer je onze gratis app vanuit jouw Appstore / Google Play. De link zit in de instructies die je samen met jouw unieke spelcode ontvangt in de bevestigingsmail.

Let op: Voor de werking van het spel moet je de WiFi uitzetten en je mobiele data aan!

Moet ik zelf opdrachten bedenken of doen jullie dat?

In het spel zitten standaard de opdrachten die wij hebben bedacht. Wil je wat eigen vragen erin laten verwerken, wat natuurlijk super leuk is, kan dat tegen een kleine meerprijs (komt vanzelf voorbij in het bestelproces)

Moet ik zelf de opdrachten ophangen en de route uitstippelen?

Nee, dat doen wij allemaal voor jou. Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in welke plaats je wilt spelen. Wij doen de rest :)

Tot wanneer blijft de code geldig?

Je speeltijd begint pas te lopen wanneer je op start drukt. Tot die tijd is je spelcode gewoon geldig.

Wat als ik problemen ondervind tijdens het spelen?

Het gebeurt zeer zelden dat iemand technische problemen ondervindt. Check eerst even of je je WiFi uit hebt gezet en je mobiele data en GPS locatie op je telefoon aan!

Mocht je toch problemen hebben kijk dan even op onze helpdesk pagina

 
Bestel nu de Wedding Game

Wil jij een onvergetelijke activiteit voor het vrijgezellenfeest?

Leg dan vandaag de Wedding Game vast en laat de voorpret alvast beginnen.

Je speelt al vanaf 9,50 p.p.