contact

Ben je op zoek naar een fantastisch  bedrijfsuitje?

Speel met jouw collega's één van onze toffe stadsspellen!

bepaal zelf wanneer

Speel wanneer je wilt

Vandaag nog spelen? Ook dat is mogelijk!
overal te spelen

Overal te spelen

Kies zelf een stad of dorp waar jij wilt spelen.

2 - 500 personen

Speel vanaf 9,50 p.p. in één of meerdere teams tegelijk.

De leukste stadsspellen van Nederland

Ontdek de stad en leer je collega's beter kennen tijdens het spelen van één van de leukste stadsspellen van Nederland! Een groot gedeelte van de dag zitten we binnen, hoe fijn is het om tijdens jullie bedrijfsuitje met elkaar op pad te gaan! 

Beleef het avontuur van Sherlock in onze detectivegame, ga met elkaar op jacht tijdens het Hunted bedrijfsuitje of waag je aan de uitdagende stadsspeurtocht Escape the City.

Je kunt helemaal zelf bepalen waar en wanneer je gaat spelen. Ben je met een grotere groep? Speel dan in meerdere teams en strijd tegen elkaar. Ook bieden we mooi weer garantie!

Dé perfecte teambuilding activiteit! Boek nu en beleef een onvergetelijk bedrijfsuitje in de stad van jullie keuze. 

Klinkt leuk, ik lees graag meer >
bedrijfsuitje-activiteit-buiten

Origineel en actief bedrijfsuitje

  • Je kunt het overal spelen, ieder dorp/stad of woonwijk
  • Speelduur 90 minuten
  • Speel wanneer je wilt
  • Na bestelling kun je direct starten
  • Inclusief checklist, handleiding en spelcode (NL / ENG)
  • Spelen vanaf 9,50 p.p.


Wat heb je nodig?
Je eigen smartphone met 4 of 5G, je verkregen spelcode, onze gratis app, teamwork en een goeie dosis humor.  

Bekijk aanbod citygames

Wij hebben Escape the City gespeeld in Schagen en het was SUPER LEUK!! Een echte aanrader. We hebben 1,5 uur door het centrum van Schagen gerend om de gijzelaars te bevrijden. Het Fit4lady teamuitje was heel geslaagd. BEDANKT!

Nathalie Escape the City Review
Nathalie - Fit4 Lady

Iedereen heeft enorm plezier gehad. Het ene team was fanatiek, het andere team vocht tegen de neiging op een terrasje te gaan zitten, maar ging door! Bedankt voor de goede zorgen. Het zag er allemaal perfect uit en het heeft perfect gewerkt.

hans review city adventures
Wilma - CliniClowns
Hilarisch! Wij hadden een teamuitje in Amsterdam. Opgesplitst in verschillende teams zagen wij de meest introverte collega's als fanatieke bloedhonden jagen op handlangers en bonuspuzzels.
Voor herhaling vatbaar!
Annemiek Beekman
Dankzij City Adventures hebben wij een onvergetelijk uitje beleefd. Op 9 plekken tegelijk speelden we Escape the City. Alleen maar lof voor het team.
monique review city adventures
Monique - Federatie Medisch Specialisten

15+ jaren aan ervaring

In het organiseren van uitjes

4.7 uit 5 sterren

Uit 427 reviews van onze spelers

2.000+

Uitjes per jaar

Waar kun je onze citygames spelen?

Willen jullie spelen in een grote stad als Amsterdam of Den Bosch of liever in jullie eigen stad of dorp? Het is allemaal mogelijk! Ook de groepssamenstelling is helemaal zelf te regelen. Een citygame is een hele leuke en originele buitenactiviteit, vol met uitdagende breinbrekers en opdrachten die de echte en de virtuele wereld met elkaar combineren. 

Top 3 stadsspellen voor jullie bedrijfsuitje

Escape the City stadsspel

Escape the City

Ga de strijd aan met Dr. Crypto in het spannende stadsspel Escape the City. Weten jullie alle gijzelaars te bevrijden? Welk team verdient het meeste geld en wint Escape the City?

The Hunt

Met de citygame The Hunt kruip je in de huid van een groep criminelen en word je opgejaagd door jullie eigen Hunted team. Welk team heeft de beste tactiek en wie toont het meeste lef?

Sherlock

De stad wordt opgeschrikt door een gruwelijke moord. Weten jullie als een echte Sherlock Holmes samen het moordmysterie op te lossen?

Speel je favoriete stadsspel in 5 stappen

1. Inventariseer

Inventariseer wie er mee gaan en bespreek met elkaar het aantal teams.

bepaal zelf wanneer

2. Plan

Plan met elkaar een datum en kies de stad of het dorp uit waar jullie willens spelen.

3. Bestel spel

Bestel je favoriete spel, lees de handleiding door en download de app. 

4. Beleef

Stel de teams samen en voer de spelcode in. Start jullie gekozen spel.

5. De uitslag

Direct na afloop van het spel ontvang je van ons de uitslag en roep je de winnaar uit.

Waarom een citygame tijdens jullie bedrijfsuitje?

 • Dé ideale teambuilding activiteit: je lost samen in verschillende teams gave puzzels op en leert je collega's op een compleet nieuwe manier kennen.
 • Bedrijfsuitje met een verhaal: je ontdekt de stad  spelenderwijs!
 • Flexibel uitje: je kunt zelf bepalen waar en wanneer je gaat spelen en start op het moment dat jullie er klaar voor zijn.
 • Schaalbaar: geschikt voor grote groepen en kleinere teams. Deel je op in meerdere teams en ga je de strijd aan met elkaar.
 • Lage kosten: je kunt al spelen vanaf 9,50 p.p. bestellen inclusief 24/7 telefonische ondersteuning.

Veelgestelde vragen

Met hoeveel personen speel je in 1 team?

Wij adviseren om in teams van 2 tot maximaal 6 personen te spelen. Als je namelijk de groepen niet te groot maakt, dan doet iedereen van het team mee; wel zo leuk! Door middel van overleg en teamwork komen jullie steeds dichter bij de oplossing.

Met hoeveel teams kun je spelen?

Dat antwoord hangt af van jullie gekozen spel. The Hunt en Kolonisten kun je spelen vanaf 2 teams. De overige stadsspellen kun je al starten vanaf 1 team. Het totaal aantal te spelen teams is onbeperkt!

Hoe lang duurt een citygame?

Onze stadsspellen duren standaard 90 minuten. Wil je langer spelen? Dan kan je ons vooraf bellen of mailen en stellen wij de tijd langer in. Dit kost niets extra.

Kan je het spel echt overal spelen?

Ja, je kunt de citygames van City Adventures in iedere stad, dorp of wijk van jouw keuze spelen. Let er wel op dat jouw wijk, stad of dorp groter is dan 5000 m2 en uit meerdere straten bestaat. Het is niet te adviseren om het spel in een bos of op het strand te spelen!

Bij je bestelling kun je aangeven waar je wil gaan spelen. Stel je kiest voor Amsterdam, dan zetten wij het spel in het centrum voor jullie uit. Wil je heel ergens anders spelen in Amsterdam? Dan kan dat! Geef dit dan aan in het opmerkingenveld 'Locatie' en wij regelen de rest. Je kunt ons ook altijd mailen of bellen!

Wat hebben we nodig om te kunnen starten met het spel?

Per team heb je één opgeladen smartphone of tablet met mobiel internet (4G/5G) nodig en je GPS locatie moet aan staan. Hierop installeer je onze gratis app vanuit jouw Appstore / Google Play. De link zit in de instructies die je samen met jouw unieke spelcode ontvangt in de bevestigingsmail.

Let op: Voor de werking van het spel moet je de WiFi uitzetten en je mobiele data aan! De telefoon van de deelnemers heeft dus voldoende data nodig. Onze spellen kosten minimaal 20 mb en maximaal 50 mb aan data. Je kunt niet spelen via een mobiele hotspot van een andere mobiel, echt alleen met het internet op je de eigen mobiel anders werkt de GPS niet.

Verder is het natuurlijk een pluspunt als je een echte puzzelgenie in jullie team hebt.

Wat zijn nou eigenlijk de verschillen tussen jullie 3 topspellen The Hunt, Escape the City en Sherlock?

- The Hunt is een actieve citygame die je met minimaal twee teams tegen elkaar speelt (de criminelen en de hunters). In dit spel draait het vooral om lol maken en tactiek!
- Escape the City is een stadstour met diverse escape puzzelopdrachten, waarin de kwaliteiten per teamlid optimaal naar boven komt. Je lost samen de cryptische raadsels en puzzels op en komt steeds een stukje dichterbij de ontknoping.
- Sherlock is echt een speur citygame met een grote diversiteit in vragen en foto opdrachten. Met elkaar moet je het moordmysterie zien op te lossen. Speel je met meerdere teams tegen elkaar? Dan kun je elkaar lekker dwarsbomen!

Wat als ik problemen ervaar tijdens het spelen?

Het gebeurt zeer zelden dat iemand technische problemen ondervindt. Check eerst even of je je WiFi uit hebt gezet en je mobiele data en GPS locatie op je telefoon aan!

Mocht je toch problemen hebben zijn wij uiteraard telefonisch bereikbaar.

Wat als we het spel op een andere dag wil spelen?

Je kunt onze stadsspellen spelen wanneer jij wilt. Jullie ontvangen een unieke spelcode. Jullie speeltijd begint pas te lopen als je in de app op start klikt.

Wat kost een citygame?

Je speelt al een citygame al vanaf 9,50 per persoon. De prijs bedraagt 57,- per team van 2 tot 6 personen. Je ontvangt een mail met jullie unieke spelcode, de instructies met checklist hoe het werkt en een digitale handleiding. Wil je het spelpakket thuis ontvangen? Dan betaal je een meerprijs vanaf €27,-

In welke talen kun je de citygames van City Adventures spelen?
In which languages can you play City Adventures games?

Je kunt onze citygames spelen in het Nederlands of in het Engels
You can play the citygames in Dutch or in English!

Wat is een citygame?

Een stadsspel of citygame is een originele teambuilding activiteit, vol met uitdagende breinbrekers en virtuele opdrachten die je via onze gratis app op je telefoon speelt. Je speelt het spel met een groep mensen in een stad of dorp van jouw keuze.

Door de verschillende interactieve spelelementen kom je in straatjes, waar je anders nooit zou komen. Wil je meer weten over wat een citygame is? We schreven er een blog over: Wat is een citygame? Hierin lees je meer informatie en handige tips over de citygames van City Adventures.

citygame-spelen
57,- pe​r​​​​ team

Beleef een onvergetelijk bedrijfsuitje 

vanaf 9,50 p.p.

Speel in teams van 2 tot 6 personen één van onze stadsspellen en geniet van een leuk en actief uitje! Voor welk spel kies jij?

Ja, ik wil graag een stadsspel boeken

Je kunt onze stadsspellen heel gemakkelijk online bestellen. 

Na aankoop kun je direct starten met spelen!