de-leukste-activiteit-tijdens-jullie-teamuitje

Speel een stadsspel tijdens jullie teamuitje!

Beleef een tof uitje tijdens het spelen van één van de leukste stadsspellen

bepaal zelf wanneer

Speel wanneer je wilt

Vandaag nog spelen? Ook dat is mogelijk!
overal te spelen

Overal te spelen

Kies zelf een stad of dorp waar jij wilt spelen.

2 - 500 personen

Speel vanaf 9,50 p.p. in één of meerdere teams tegelijk.
stadsspel-tijdens-julle-teamuitje

Speel een uitdagend stadsspel met het hele team!

Organiseer jij het jaarlijkse uitje met jullie team en ben je op zoek naar een originele activiteit voor jullie personeelsuitje of teamuitje? Speel een spannende citygame van City Adventures! Een super leuke outdoor teambuilding activiteit die heel geschikt is voor grote groepen.

Speel bijvoorbeeld het Hunted teamuitje: Verdwijn als crimineel met je team van de radar, kraak zoveel mogelijk kluizen en blijf uit handen van de hunters. Ook de escape game 'Escape the City' is een aanrader om te spelen met je team! Of kies uit één van onze andere spellen.  


Je kunt helemaal zelf bepalen wanneer je gaat spelen en in welke stad/dorp. Je start op het moment dat het jullie uitkomt. Het enige wat je hoeft te doen is een teamindeling te maken, de app te downloaden en met de unieke code het spel te starten! Hoe makkelijk kan het zijn? Wie wint de eeuwige roem?

Meer lezen >>

Waarom een citygame?

  Een stadsspel of citygame is een originele teambuilding activiteit, vol met uitdagende breinbrekers en opdrachten. Door de verschillende interactieve spelelementen kom je in straatjes, waar je anders nooit zou komen.

  • Je kunt het overal spelen, ieder dorp/stad of woonwijk
  • Voor alle leeftijden
  • Speelduur 90 minuten
  • Speel wanneer je wilt
  • Na bestelling kun je direct starten
  • Inclusief checklist, handleiding en spelcode (NL / ENG)
  • Spelen vanaf 9,50 p.p.


Wat heb je nodig?
Je eigen smartphone met 4 of 5G, je verkregen spelcode, onze gratis app, teamwork en een goeie dosis humor.  

Bekijk aanbod citygames >
Nathalie Escape the City Review

Nathalie

Fit4Lday

Een geslaagd teamuitje!

Wij hebben Escape the City gespeeld in Schagen en het was SUPER LEUK!! Een echte aanrader. We hebben 1,5 uur door het centrum van Schagen gerend om de gijzelaars te bevrijden. Het Fit4lady teamuitje was heel geslaagd. BEDANKT!
de-voordelen-van-teambuilding-tijdens-bedrijfsuitjes

Mooi weer garantie!

Dan zijn we toch heel erg afhankelijk van het weer? Een groot gedeelte van de dag zitten we binnen, hoe fijn is het dan om tijdens jullie teamuitje buiten te zijn. Mocht het echt slecht weer worden, dan bieden we de mooi weer garantie. Jullie kunnen dan gratis omboeken naar een andere datum.

De beste stadsspellen voor jullie uitje!

Escape the City stadsspel

Escape the City

Ga de strijd aan met Dr. Crypto in het spannende stadsspel Escape the City. Weten jullie alle gijzelaars te bevrijden? Welk team verdient het meeste geld en wint Escape the City?

The Hunt

Met de citygame The Hunt kruip je in de huid van een groep criminelen en word je opgejaagd door jullie eigen Hunted team. Welk team heeft de beste tactiek en wie toont het meeste lef?

Sherlock

De stad wordt opgeschrikt door een gruwelijke moord. Weten jullie als een echte Sherlock Holmes samen het moordmysterie op te lossen?
kolonisten citygame

Kolonisten

Maak nu van jouw stad of dorp een heus speelbord en speel het alom geprezen bordspel Catan in jouw stad.

Wedding Game

Ohnee over 1,5 uur ga je trouwen, maar nog niets is geregeld. Weten jullie de bruiloft nog te redden?

nieuwe-citygame-ticket-to-the-city

Ticket to the City

Speel real life Ticket to Ride in een stad naar keuze! Saboteer de andere teams en bouw de langste spoorlijn om te winnen!

Een citygame regel je heel eenvoudig online met City Adventures

Inventariseer

Nodig je collega's uit met een datumprikker en inventariseer wie er meegaan.

bepaal zelf wanneer

Plan

Plan een datum aan de hand van de datumprikker en geef deze door.

Bestel spel

Schaf het spel aan en lees de instructies en handleiding door en download de app. 

Beleef

Deel de teams in, voer de spelcode in en ga de strijd in teams aan met je collega's.

Uitslag

Direct na afloop van het spel ontvang je van ons de uitslag en roep je de winnaar uit.

Overal spelen

Of je nou wil spelen in een grote stad als Amsterdam of Den Bosch of liever gaat voor een kleiner plaatsje bij jullie bedrijf, club of organisatie in de buurt. Het is allemaal mogelijk! Ook de groep samenstelling is helemaal zelf te regelen.

Veelgestelde vragen

Met hoeveel personen speel je in 1 team?

Wij adviseren om in teams van 2 tot maximaal 6 personen te spelen. Als je namelijk de groepen niet te groot maakt, dan doet iedereen van het team mee; wel zo leuk! Door middel van overleg en teamwork komen jullie steeds dichter bij de oplossing.

Met hoeveel teams kun je spelen?

Dat antwoord hangt af van jullie gekozen spel. The Hunt, Ticket to the City en Kolonisten kun je spelen vanaf 2 teams. De overige stadsspellen kun je al starten vanaf 1 team. Het totaal aantal te spelen teams is onbeperkt!

Hoe lang duurt een citygame?

Onze stadsspellen duren standaard 90 minuten. Wil je langer spelen? Dan kan je ons vooraf bellen of mailen en stellen wij de tijd langer in. Dit kost niets extra.

Kan je het spel echt overal spelen?

Ja, je kunt de citygames van City Adventures in iedere stad, dorp of wijk van jouw keuze spelen. Let er wel op dat jouw wijk, stad of dorp groter is dan 5000 m2 en uit meerdere straten bestaat. Het is niet te adviseren om het spel in een bos of op het strand te spelen!

Bij je bestelling kun je aangeven waar je wil gaan spelen. Stel je kiest voor Amsterdam, dan zetten wij het spel in het centrum voor jullie uit. Wil je heel ergens anders spelen in Amsterdam? Dan kan dat! Geef dit dan aan in het opmerkingenveld 'Locatie' en wij regelen de rest. Je kunt ons ook altijd mailen of bellen!

Wat hebben we nodig om te kunnen starten met het spel?

Per team heb je één opgeladen smartphone of tablet met mobiel internet (4G/5G) nodig en je GPS locatie moet aan staan. Hierop installeer je onze gratis app vanuit jouw Appstore / Google Play. De link zit in de instructies die je samen met jouw unieke spelcode ontvangt in de bevestigingsmail.

Let op: Voor de werking van het spel moet je de WiFi uitzetten en je mobiele data aan! De telefoon van de deelnemers heeft dus voldoende data nodig. Onze spellen kosten minimaal 20 mb en maximaal 50 mb aan data. Je kunt niet spelen via een mobiele hotspot van een andere mobiel, echt alleen met het internet op je de eigen mobiel anders werkt de GPS niet.

Verder is het natuurlijk een pluspunt als je een echte puzzelgenie in jullie team hebt.

Wat zijn nou eigenlijk de verschillen tussen jullie 3 topspellen The Hunt, Escape the City en Sherlock?

- The Hunt is een actieve citygame die je met minimaal twee teams tegen elkaar speelt (de criminelen en de hunters). In dit spel draait het vooral om lol maken en tactiek!
- Escape the City is een stadstour met diverse escape puzzelopdrachten, waarin de kwaliteiten per teamlid optimaal naar boven komt. Je lost samen de cryptische raadsels en puzzels op en komt steeds een stukje dichterbij de ontknoping.
- Sherlock is echt een speur citygame met een grote diversiteit in vragen en foto opdrachten. Met elkaar moet je het moordmysterie zien op te lossen. Speel je met meerdere teams tegen elkaar? Dan kun je elkaar lekker dwarsbomen!

Wat als we het spel op een andere dag wil spelen?

Je kunt onze stadsspellen spelen wanneer jij wilt. Jullie ontvangen een unieke spelcode. Jullie speeltijd begint pas te lopen als je in de app op start klikt.

Wat kost een citygame?

Je speelt al een citygame al vanaf 9,50 per persoon. De prijs bedraagt 57,- per team van 2 tot 6 personen. Je ontvangt een mail met jullie unieke spelcode, de instructies met checklist hoe het werkt en een digitale handleiding. Wil je het spelpakket thuis ontvangen? Dan betaal je een meerprijs vanaf €27,-

In welke talen kun je de citygames van City Adventures spelen?
In which languages can you play City Adventures games?

Je kunt onze citygames spelen in het Nederlands of in het Engels. Ticket to the City is momenteel alleen in het Nederlands beschikbaar!
You can play the citygames in Dutch or in English! Ticket to the City is available only in Dutch
The Hunt und Sherlock auch auf Deutch

Wat is een citygame?

Een stadsspel of citygame is een originele teambuilding activiteit, vol met uitdagende breinbrekers en virtuele opdrachten die je via onze gratis app op je telefoon speelt. Je speelt het spel met een groep mensen in een stad of dorp van jouw keuze.

Door de verschillende interactieve spelelementen kom je in straatjes, waar je anders nooit zou komen. Wil je meer weten over wat een citygame is? We schreven er een blog over: Wat is een citygame? Hierin lees je meer informatie en handige tips over de citygames van City Adventures.

Wat als ik problemen ondervind tijdens het spelen?

Het gebeurt zeer zelden dat iemand technische problemen ondervindt. Check eerst even of je je WiFi uit hebt gezet en je mobiele data en GPS locatie op je telefoon aan!

Mocht je toch problemen hebben kijk dan even op onze helpdesk pagina

de-leukste-citygames

Uitje Doe-het-zelf 
via City Adventures

 • Overal te spelen! Kies je eigen spelgebied in stad of dorp waar je wilt
 • Lage kosten! Al vanaf 9,50 p.p. te spelen
 • Bepaal zelf wanneer je wilt spelen, verplaatsen kan altijd
 • Slecht weer? Speel gerust op een andere dag
 • Last minute? Bestel en speel binnen 5 minuten
 • Geschikt voor kleine groepjes (vanaf 2 personen), maar ook grote groepen

Uitje met begeleiding van spelleider

 1. Beperkt aantal steden waar je uit kunt kiezen
 2. Hoger in kosten
 3. Datum ligt vast, afhankelijk van begeleiding
 4. Bij slecht weer gaat het gewoon door
 5. Last minute boeking vaak niet mogelijk
 6. Niet mogelijk voor kleine groepjes
citygames-stadsspellen
57,- per team

Beleef een onvergetelijk teamuitje 

vanaf 9,50 p.p.

Speel in teams van 2 tot 6 personen één van onze stadsspellen en geniet van een leuk en actief uitje! Welk spel kies jij?

Ja, we willen graag een stadsspel spelen 

Je kunt onze stadsspellen heel gemakkelijk online bestellen. 

Na aankoop kun je direct starten met spelen!