City Adventures - ontdek de stad van een andere kant

Experience, create and have fun!

Iets tofs samen beleven zorgt voor verbinding, plezier en mooie herinneringen.
Dat is wat wij met City Adventures elke dag nastreven voor onze gasten!

City Adventures ontwikkelt en organiseert vele citygames door heel Nederland, België en Duitsland. Spelen waar je wilt, wanneer je wilt en met wie je wilt. City Adventures is onderdeel van Liz Events. Naast City Adventures hebben we Escape Room Schagen.

City Adventures is er ook voor jou om te laten zien wat er in een stad of dorp te beleven is met onze cityblogs. Wij kijken graag verder dan de standaard bezienswaardigheden en laten je onontdekte pareltjes zien of tip van locals. Een goede manier om een plaats of gebied te ontdekken is met één van onze citygames, ook wel stadsspellen genoemd. Stap in het verhaal, ga de strijd aan met vrienden, familie of collega's  en ontdek de stad vanaf een andere kant.

In 2009 kwam ik van de studie Sport, Management & Ondernemen af, midden in een crisis. Weinig banen te vinden waar ik woonde. Al snel kwam er in 2010 een mooie opdracht op mij af in de schaatssport en het organiseren van de evenementen voor bedrijven. Die kans heb ik aangegrepen en Liz Events werd een feit. in 2017 werd Liz Events uitgebreid met Escape Room Schagen. City Adventures is een onderdeel van Liz Events. Ik hou van vakanties, dagjes en weekendjes weg en kan me verliezen in het vinden van een leuk en gezellig B&B of hotel, lekkere restaurants en leuke dingen om te doen. Hoe leuk is het om dat wat mijn collega's en ik beleven te delen met jullie en daarbij te combineren met de toffe citygames die wij hebben.

lisanne kuilman | eigenaar city adventuresLisanne Kuilman - eigenaar City Adventures

Ons team

lisanne kuilman | eigenaar city adventures

Lisanne

Renée

Britt

Britt

Stefanie

fien-goudsblom

Fien

vera-van-til

Vera

City-adventures-Schagen

Kantoor in centrum van Schagen

City Adventures is onderdeel van Liz Events, een full service evenementenbureau gevestigd in hartje centrum van Schagen. 

Onder Liz Events valt ook de Escape Room Schagen met 4 verschillende escape rooms in de kop van Noord-Holland. 

Dit vertellen klanten over ons

"We hebben het enorm leuk gehad. Bedankt voor de goede zorgen, organisatie en flexibiliteit."
Sheila de Wit, Vidomes


"Super bedankt! We hebben het ontzettend leuk gehad en genoten. Heel leuk spel en deze gaan we zeker binnen Bergman verder aanraden."
Shamara Thielman, Bergman Clinics


"We hebben met de familie het moordspel Sherlock Holmes gespeeld in Delft. Het is ons erg goed bevallen en de familie vond het een heel leuk spel. Bedankt voor de goede organisatie!"
Tonnie Carton

testimonials

Afgelopen vrijdag hebben we een geslaagd bedrijfsuitje gehad. Het spel is erg goed ontvangen. De begeleiding was top!

Barry Konst, Art of Automation

We hebben afgelopen zaterdag het spel gespeeld. Het was erg leuk. Iedereen was erg enthousiast!

Luuk van Rinsum, Vrijgezellenfeest

Wat hebben we gelachen tijdens The Hunt in Dordrecht. Lisanne & team bedankt voor jullie enthousiasme en tips. We hebben een fantastisch vriendenweekend gehad.
Hans

Naar onze citygames!