paas-speurtocht-voor-volwassenen

Zin in een Paasspeurtocht?

Kies één van onze citygames en ga op onderzoek in de stad van jouw keuze

15+ jaren aan ervaring

In het organiseren van uitjes

4.7 uit 5 sterren

Uit 427 reviews van onze spelers

2.000+

Uitjes per jaar

citygames stadsspellen

Een stadsspel is de ideale paaspuzzeltocht!

Pasen is traditioneel een dag waarop gezinnen, families en vrienden met elkaar de deur uitgaan. Paaseieren zoeken of een interactieve speurtocht voor volwassenen volgen. Ga lekker naar buiten, de frisse lucht met de voorjaarszon op je gezicht!

Iets bijzonders doen met Pasen dit jaar? Ga dan op avontuur met onze originele paasspeurtocht.  Met onze stadsspellen ga je naar buiten, ontdek je de stad, los je puzzels op, maakt foto's en beantwoord vragen en ontdekt zo de stad of het dorp een interactieve manier. 

Bepaal zelf wanneer en waar jullie gaan speuren! Geef bij ons aan waar je wilt spelen en wij zorgen dat het spel daar gespeeld kan worden! Ben je met een grotere groep? Speel dan in meerdere teams en strijd tegen elkaar. 

Welk team wint de eeuwige roem!

paasspeurtocht-door-de-stad

De leukste activiteit tijdens Pasen

  • Originele buitenactiviteit die je overal kunt spelen!
  • Geschikt in grote of kleinere groepen 
  • Voor alle leeftijden, met de junior versies ook geschikt voor kinderen
  • Standaard 90 minuten speeltijd (in overleg aan te passen)
  • Kies je spelgebied in de stad/dorp/wijk van jullie keuze
  • Last minute? Bestel en speel binnen 5 minuten
  • Lage kosten! Al vanaf 9,50 p.p. te spelen
  • Bepaal zelf wanneer je wilt spelen, verplaatsen kan altijd
  • In Nederlands of Engels
  • Inclusief checklist, handleiding en spelcode

Wat heb je nodig?
Het enige dat je nodig hebt is een gezellige groep mensen en je eigen smartphone of tablet met 4 of 5G, je verkregen spelcode, onze gratis app en uiteraard teamwork en een goeie dosis humor.

Aanbod Paasspeurtochten in de stad >>


Met ons gezin hebben we een geweldig weekendje weg beleefd in Utrecht mede dankzij de tips van City Adventures. Sherlock Holmes junior is een echte aanrader.

Sandra review paaspuzzeltocht
Sandra

Dankzij City Adventures hebben we een super leuke uitje gehad. Op 9 plekken tegelijk speelden we Escape the City. Alleen maar lof voor Lisanne en haar team.

Monique review paaspuzzeltocht
Monique

Wat hebben we gelachen tijdens The Hunt in Dordrecht. Lisanne & team bedankt voor jullie enthousiasme en tips. We hebben een fantastisch vriendenweekend gehad.

Hans review paaspuzzeltocht
Hans

Welk stadsspel kies jij voor jullie paaspuzzeltocht?

Escape the City stadsspel

Paas - Escape the City

Ohhhhhh nee… schrik! De ijzingwekkende Dr. Crypto is gespot in jullie stad. In Escape the City ga je de strijd aan met Dr. Crypto die 9 mensen op verschillende plekken gegijzeld houdt. De kamers waar zij in zitten zijn alleen te openen door cryptische aanwijzingen van Dr. Crypto te weten ontcijferen. Voor elke gijzelaar die je bevrijdt verdien je geld. Welk team verdient het meeste geld en wint deze originele stadsspeurtocht 'Escape the City'?

Ook beschikbaar in junior versie

Sherlock - detectivespel tijdens de Paas

Smul jij ook van series als Crime Scene Investigation, Bones en Flikken. Droom je er van op zelf eens in de schoenen te mogen staan van de rechercheurs? Dat kan in de spannende citygame Sherlock.

De stad is in rep en roer wanneer een jonge vrouw dood in het water word gevonden. Aan jou de taak als echte detective om dit moordmysterie op te lossen. Speur in de stad naar aanwijzingen over het moordwapen, ondervraag getuigen en verzamel belangrijke informatie over de dader. Weet jij deze zaak tot een goed einde te brengen?

Ook beschikbaar in junior versie

the-hunt-stadsspel-1920-x-1000-px

Paas HUNT

Kruip in de huid van zowel een crimineel als een hunter in dit tactische en spannende stadsspel vol adrenaline. Verdwijn als crimineel met je team van de radar, kraak zoveel mogelijk kluizen en blijf uit handen van de hunters.


Als hunter wil je natuurlijk zo snel mogelijk deze overvallers inrekenen. Doe je dit alleen of werk je samen met de andere hunter teams? Welk team is het snelste of juist het slimste? 

Wie gaat deze spannende strijd winnen?

citygame-spelen
57,- per team

Beleef een toffe citygame met Pasen

vanaf 9,50 p.p.

Speel in teams van 2 tot 6 personen één van onze stadsspellen en geniet van een leuk en actief uitje! Welk spel kies jij?

Overtuigd?

Speel een stadsspel!

beleef-jachtseizoen-kinderfeestje