gps-detective-game-spelen

Zin in een puzzeltocht tijdens Pasen?

Kies één van onze outdoor escape games en speur naar zoveel mogelijk aanwijzingen! 

bepaal zelf wanneer

Speel wanneer je wilt

Vandaag nog spelen? Ook dat is mogelijk!
overal te spelen

Overal te spelen

Kies zelf een stad of dorp waar jij wilt spelen.

2 - 500 personen

Speel vanaf 9,50 p.p. in één of meerdere teams tegelijk.

De ideale Paas puzzeltocht voor het hele gezin!

Pasen is een weekend vol met heerlijk eten! Een heerlijke paasbrunch of uitgebreide lunch met het gezin, familie of vriendengroep. Hoe lekker is het dan om daarna nog even er op uit te gaan?


Wat dacht je van een interactieve speurtocht voor de hele groep? Ga lekker naar buiten, de frisse lucht in met de voorjaarszon op je gezicht en puzzel er op los!


Met onze stadsspellen ontdek jullie spelenderwijs jullie gekozen stad of het dorp. 


Bepaal zelf wanneer en waar jullie gaan speuren! Geef bij ons aan waar je wilt spelen en wij zorgen dat het spel daar gespeeld kan worden! Ben je met een grotere groep? Speel dan in meerdere teams en strijd tegen elkaar.


Welk team wint de eeuwige roem?!

paasspeurtocht-door-de-stad

De leukste activiteit tijdens Pasen

 • Voor alle leeftijden, met de junior versies ook geschikt voor kinderen
  • Je kunt het overal spelen, ieder dorp/stad of woonwijk
  • Speelduur 90 minuten
  • Speel wanneer je wilt
  • Na bestelling kun je direct starten
  • Inclusief checklist, handleiding en spelcode (NL / ENG)
  • Spelen vanaf 9,50 p.p.


Wat heb je nodig?
Het enige dat je nodig hebt is een gezellige groep mensen en je eigen smartphone of tablet met 4 of 5G, je verkregen spelcode, onze gratis app en uiteraard teamwork en een goeie dosis humor.

Aanbod Paasspeurtochten >>


Met ons gezin hebben we een geweldig weekendje weg beleefd in Utrecht mede dankzij de tips van City Adventures. Sherlock Holmes junior is een echte aanrader.

Sandra review paaspuzzeltocht
Sandra

Dankzij City Adventures hebben we een super leuke uitje gehad. Op 9 plekken tegelijk speelden we Escape the City. Alleen maar lof voor Lisanne en haar team.

Monique review paaspuzzeltocht
Monique

Wat hebben we gelachen tijdens The Hunt in Dordrecht. Lisanne & team bedankt voor jullie enthousiasme en tips. We hebben een fantastisch vriendenweekend gehad.

Hans review paaspuzzeltocht
Hans

15+ jaren aan ervaring

In het organiseren van uitjes

4.7 uit 5 sterren

Uit 427 reviews van onze spelers

2.000+

Uitjes per jaar

Welk gps spel kies jij voor speurtocht tijdens Pasen?

Escape the City stadsspel

Escape the City

Ohhhhhh nee… schrik! De ijzingwekkende Dr. Crypto is gespot in jullie stad. In Escape the City ga je de strijd aan met Dr. Crypto die 9 mensen op verschillende plekken gegijzeld houdt. De kamers waar zij in zitten zijn alleen te openen door cryptische aanwijzingen van Dr. Crypto te weten ontcijferen. Voor elke gijzelaar die je bevrijdt verdien je geld. 

Speel in één of meerder teams tegelijk deze originele speurtocht 'Escape the City' in de stad of het dorp van jullie keuze tijdens het paasweekend. 

Weer eens wat anders dan paaseieren speuren! Wil je met je gezin op pad? Kies dan voor de junior versie van Escape the City! 

Sherlock - detectivespel

Droom je ervan om zelf eens in de schoenen te mogen staan van een detective? Dat kan tijdens de spannende citygame Sherlock. De stad is in rep en roer wanneer een jonge vrouw dood in het water wordt gevonden. Aan jouw team de taak om als een echte detective dit moordmysterie op te lossen

Zoek naar aanwijzingen over het moordwapen i.p.v. naar paaseieren aankomend paasweekend! Ondervraag getuigen en verzamel belangrijke informatie over de dader. Weten jullie deze zaak tot een goed einde te brengen? 

Speel in één of meerder teams deze geweldige detectivegame in de stad of het dorp van jullie keuze tijdens het paasweekend. Wil je met je gezin op pad? Kies dan voor de junior versie van Sherlock!

the-hunt-stadsspel-1920-x-1000-px

De PAAS HUNT

In dit spannende jachtseizoenspel ga je in minimaal twee teams gewapend met een opgeladen smartphone en onze unieke app op pad in de stad of dorp van jullie keuze. Kruip in de huid van zowel een crimineel als een hunter in dit tactische en spannende stadsspel vol adrenaline. Verdwijn als crimineel met je team van de radar, kraak zoveel mogelijk kluizen en blijf uit handen van de hunters.


Als hunter wil je natuurlijk zo snel mogelijk de het criminelen team zien te vinden. Doe je dit alleen of werk je samen met de andere hunter teams? Welk team is het snelste of juist het slimste? 

Wie gaat deze spannende strijd winnen?

citygame-spelen
57,- per team

Beleef een tof uitje met Pasen

vanaf 9,50 p.p.

Speel in teams van 2 tot 6 personen één van onze stadsspellen en geniet van een leuk en actief uitje! Welk spel kies jij?

Speel één van onze uitdagende stadsspellen!

beleef-jachtseizoen-kinderfeestje