paaspuzzeltocht

ZIN IN EEN PAASPUZZELTOCHT?

Lees meer
15 jaar

ervaring in het organiseren van uitjes

5.000+

tevreden klanten

9+

gemiddelde beoordeling van klanten

Direct te spelen

Na aankoop kun je direct starten met spelen.

Mooi weer garantie

Mooi weer garantie ;)

Slecht weer? Begin later. Je speeltijd begint te lopen als je op start klikt.

Direct de uitslag

Direct na afloop ontvang je de uitslag in je mailbox.

overal te spelen

Overal te spelen

Kies zelf een stad of dorp waar je wilt spelen.

Iedereen kan meedoen

Onze spellen zijn geschikt voor jong en oud. Speel lekker samen.

niet op 1 telefoon

Niet op 1 telefoon

Kijk allemaal mee met het teamhoofd op je eigen telefoon.

bepaal zelf wanneer

Bepaal zelf wanneer

Bepaal zelf je datum en tijd, onze spellen zijn altijd te spelen.

wij zetten het uit

Wij zetten het uit

Wij zetten het hele spel uit, jij hoeft weinig te doen in de voorbereiding.

gratis digitaal fotoalbum

Gratis fotoalbum

Alle foto's verzamelen we in een digitaal fotoalbum. 

citygames stadsspellen

Waarom is een stadsspel de ideale paaspuzzeltocht?

Pasen in traditioneel een dag waarop gezinnen, families en vrienden met elkaar de deur uitgaan. Paaseieren zoeken of een leuke puzzeltocht volgen. Lekker naar buiten, frisse lucht, een voorjaarszonnetje en de ontluikende lente, dat wil je opsnuiven.

Wil je een jaar wat anders dan de traditionele paaspuzzeltocht in het dorp? Kies dan voor één van de leuke citygames van City Adventures. Al jaren organiseren wij de leukste activiteiten voor vrienden, families en bedrijven. Met onze stadsspellen ga je naar buiten, ontdek je de stad, los je puzzels op, maakt foto's en beantwoord vragen en ontdekt zo de stad of het dorp een interactieve manier. Plus daarbij maak je mooie herinneringen met de mensen die jij liefhebt.

Je kunt helemaal zelf bepalen wanneer je gaat spelen en in welke stad of welk dorp. Geef bij ons aan waar je wilt spelen en wij zorgen dat het spel daar gespeeld kan worden, (bijna) geen uitzonderingen. Ben je met een grotere groep? Speel dan in meerdere teams en strijd tegen elkaar. Welk team wint de mand vol paaseieren ;)

Met ons gezin hebben we een geweldig weekendje weg beleefd in Utrecht mede dankzij de tips van City Adventures. Sherlock Holmes junior is een echte aanrader.

Sandra review paaspuzzeltocht
Sandra

Dankzij City Adventures hebben wij toch een onvergetelijk uitje beleefd in corona tijd. Op 9 plekken tegelijk speelden we Escape the City. Alleen maar lof voor Lisanne en haar team.

Monique review paaspuzzeltocht
Monique

Wat hebben we gelachen tijdens The Hunt in Dordrecht. Lisanne & team bedankt voor jullie enthousiasme en tips. We hebben een fantastisch vriendenweekend gehad.

Hans review paaspuzzeltocht
Hans

Welk stadsspel kies jij voor jullie paaspuzzeltocht?

Escape the City stadsspel

Escape the City

Ohhhhhh nee… schrik! De ijzingwekkende Dr. Crypto is gespot in jullie stad. In Escape the City ga je de strijd aan met Dr. Crypto die 9 mensen op verschillende plekken gegijzeld houdt. De kamers waar zij in zitten zijn alleen te openen door cryptische aanwijzingen van Dr. Crypto te weten ontcijferen. Voor elke gijzelaar die je bevrijdt verdien je geld. Welk team verdient het meeste geld en wint Escape the City?

Ook beschikbaar in junior versie

Sherlock

Smul jij ook van series als Crime Scene Investigation, Bones en Flikken. Droom je er van op zelf eens in de schoenen te mogen staan van de rechercheurs? Dat kan in de spannende citygame Sherlock.

De stad is in rep en roer wanneer een jonge vrouw dood in het water word gevonden. Aan jou de taak als echte detective om dit op te lossen. Speur in de stad naar aanwijzingen over het moordwapen, ondervraag getuigen en verzamel belangrijke informatie over de dader. Weet jij deze zaak tot een goed einde te brengen?

Ook beschikbaar in junior versie

The Hunt

Kruip in de huid van zowel een crimineel als een hunter in dit tactische en spannende stadsspel vol adrenaline. Verdwijn als crimineel met je team van de radar, kraak zoveel mogelijk kluizen en blijf uit handen van de hunters.


Als hunter wil je natuurlijk zo snel mogelijk deze overvallers inrekenen. Doe je dit alleen of werk je samen met de andere hunter teams? Welk team is het snelste of juist het slimste? Wie gaat deze spannende strijd winnen?

Keuze gemaakt? Bestel vandaag nog!

Escape the City
Sherlock
The Hunt