EditieNL item Hunted met ons spannende stadsspel The Hunt.
26 september 2022 

EditieNL item Hunted met ons spannende stadsspel The Hunt.

Maandag 26 september 2022 - En dan sta je zomaar voor de camera van verslaggever Steef van Stiphout van Editie NL. Afgelopen donderdag werd Lisanne Kuilman van City Adventures gebeld door Luuke Westelaken voor een item rondom de start van Hunted NL. In Hunted doen verschillende bekende en onbekende duo’s uit Nederland mee. Ze slaan op de vlucht en worden op de hielen gezeten door het professionele hunted team.

Met onze citygame The Hunt kun je zelf in het echt ondervinden hoe het is om in de huid te kruipen van een groep criminelen die wordt opgejaagd door je eigen Hunted team. De vraag van EditieNL was of wij aan dit item wilden meewerken. Wij zeiden natuurlijk direct JA! Wat resulteerde in een super leuk item gisteravond bij EditieNL. Waarin hunter Michael Kortekaas met Steef ons spel The Hunt ging spelen en Lisanne werd daarna geïnterviewd.

Na maandenlang zeer mooi weer, was dit één van de minste dagen om onze citygame te spelen, maar dat mocht de pret natuurlijk niet drukken.

Benieuwd naar het item? Bekijk het via onderstaande link vanaf 10:53 en zie ons shinen >>


editienl-item-hunted

Over de schrijver
Hey, Ik ben Stefanie en ben sinds september 2022 gestart als marketeer bij City Adventures. Wat een gaaf en veelzijdig bedrijf. Ik heb ontzettend veel zin om City Adventures meer in beeld te brengen en leuke ervaringen, nieuws, handige tips en sterke blogs & verhalen met jullie te delen. Mijn grootste passie is schrijven en fotografie! Ik woon zelf in een dorpje vlakbij Schagen, een mooie gemeente tussen dijk en water, vlakbij het bos en strand. Ik hou ervan om op stap te gaan met familie, vrienden en mijn gezin: de natuur in, uit eten in onze gezellige stad Schagen of een actief uitje met elkaar. Genoeg leuks te doen in de omgeving. Heb je ideeën op het gebied van marketing en samenwerken met City Adventures? Wil je een gastblog schrijven met lokale tips van jouw stad? Stuur me een berichtje!
Reactie plaatsen