Sinterklaas en Piet in Schagen
Noord-Holland
Stefanie
Noord-Holland
12/01/2022

Sinterklaas en Piet in Schagen

12/01/2022

Speciale Sint-opnames van Zappsport in Schagen 

Dat er in Schagen ontzettend veel leuks te doen is, schreven we in een eerder verschenen blog: Schagen, de perfecte uitvalsbasis in de kop! Maar wist je ook dat onlangs niemand minder dan de enige echte Sinterklaas en Piet een bezoek hebben gebracht aan Schagen. Onze Escape Room Schagen, het label waar Lisanne Kuilman naast City Adventures ook eigenaar van is, was voor 1 dag hét decor voor de opnames van de speciale Sinterklaas aflevering van Zappsport the Battle.

Zappsport the Battle - editie Escape Room

Sinterklaas staat voor een groot dilemma! Piet is op zijn hoofd gevallen tijdens zijn pepernoten work-out. Hij weet de codes niet meer van de streng bewaakte kluis waar het geheime recept van de lekkerste chocoladeletters van Nederland bewaard wordtDe kluis staat in de machinekamer van de Chocoladeletterfabriek van Sinterklaas in Schagen

ron-boshard-en-marije-zuurveld

Sinterklaas schakelt de hulp in van Zappsport coaches Ron Boszhard en Marije Zuurveld. Zij bellen direct met juf Mirjam van de Aloysiusschool uit Schagen. Al snel zijn er twee teams met enthousiaste groep 8’ers opgetrommeld om mee te doen aan de SINT editie van Zappsport THE ESCAPE Battle bij Escape Room Schagen.

the-chocolate-factory-escape-room-schagen

Welk team kraakt de codes het snelst en vindt de sleutel van de glazen kluis? Wie helpt Sinterklaas & Piet het recept terug te vinden? Wie wint deze overheerlijke Escape Room Battle en gaat ervandoor met de enige echte chocoladebokaal: Team Oranje of Team Blauw? 

Uitzending terugkijken

Zaterdag 3 december was de uitzending van Zappsport the Battle en je kunt deze speciale Sinterklaas editie nu terugkijken op NPO gemist

Reacties
Categorieën