Sinterklaas en Piet in Schagen
01 december 2022 

Sinterklaas en Piet in Schagen

Speciale Sint-opnames van Zappsport in Schagen 

Dat er in Schagen ontzettend veel leuks te doen is, schreven we in een eerder verschenen blog: Schagen, de perfecte uitvalsbasis in de kop! Maar wist je ook dat onlangs niemand minder dan de enige echte Sinterklaas en Piet een bezoek hebben gebracht aan Schagen. Onze Escape Room Schagen, het label waar Lisanne Kuilman naast City Adventures ook eigenaar van is, was voor 1 dag hét decor voor de opnames van de speciale Sinterklaas aflevering van Zappsport the Battle.

Zappsport the Battle - editie Escape Room

Sinterklaas staat voor een groot dilemma! Piet is op zijn hoofd gevallen tijdens zijn pepernoten work-out. Hij weet de codes niet meer van de streng bewaakte kluis waar het geheime recept van de lekkerste chocoladeletters van Nederland bewaard wordtDe kluis staat in de machinekamer van de Chocoladeletterfabriek van Sinterklaas in Schagen

ron-boshard-en-marije-zuurveld

Sinterklaas schakelt de hulp in van Zappsport coaches Ron Boszhard en Marije Zuurveld. Zij bellen direct met juf Mirjam van de Aloysiusschool uit Schagen. Al snel zijn er twee teams met enthousiaste groep 8’ers opgetrommeld om mee te doen aan de SINT editie van Zappsport THE ESCAPE Battle bij Escape Room Schagen.

the-chocolate-factory-escape-room-schagen

Welk team kraakt de codes het snelst en vindt de sleutel van de glazen kluis? Wie helpt Sinterklaas & Piet het recept terug te vinden? Wie wint deze overheerlijke Escape Room Battle en gaat ervandoor met de enige echte chocoladebokaal: Team Oranje of Team Blauw? 

Uitzending terugkijken

Zaterdag 3 december was de uitzending van Zappsport the Battle en je kunt deze speciale Sinterklaas editie nu terugkijken op NPO gemist

Over de schrijver
Hey, Ik ben Stefanie en ben sinds september 2022 gestart als marketeer bij City Adventures. Wat een gaaf en veelzijdig bedrijf. Ik heb ontzettend veel zin om City Adventures meer in beeld te brengen en leuke ervaringen, nieuws, handige tips en sterke blogs & verhalen met jullie te delen. Mijn grootste passie is schrijven en fotografie! Ik woon zelf in een dorpje vlakbij Schagen, een mooie gemeente tussen dijk en water, vlakbij het bos en strand. Ik hou ervan om op stap te gaan met familie, vrienden en mijn gezin: de natuur in, uit eten in onze gezellige stad Schagen of een actief uitje met elkaar. Genoeg leuks te doen in de omgeving. Heb je ideeën op het gebied van marketing en samenwerken met City Adventures? Wil je een gastblog schrijven met lokale tips van jouw stad? Stuur me een berichtje!
Reactie plaatsen