Hét perfecte bedrijfsuitje de stadsspellen van City Adventures!
Bedrijfsuitjes tips
Stefanie
Bedrijfsuitjes tips
09/19/2023

Hét perfecte bedrijfsuitje: de stadsspellen van City Adventures!

09/19/2023

Ben je een HR-manager, afdelingsmanager of office manager en ben je voor jouw collega’s op zoek naar het perfecte bedrijfsuitje? Dan kan dat nog wel eens een hele uitdaging zijn! Hoe zorg je ervoor dat iedereen een geweldige dag heeft, dat het binnen budget blijft en dat het bijdraagt aan teambuilding? Geen zorgen: Je kunt bij City Adventures met al je vragen terecht!

Outdoor teambuilding activiteit

De stadsspellen van City Adventures behoren tot de absolute top. Een superleuke outdoor teambuilding activiteit waar alles in zit: teamwork, plezier & avontuur. De citygames zijn geschikt voor grote groepen maar ook kleinere teams. Je kunt deze gps spellen spelen waar en wanneer jullie maar willen en het mooiste is nog wel dat je niet afhankelijk bent van een externe spelbegeleider. De citygames van City Adventures zijn namelijk echte ‘doe-het-zelf’- spellen!  

The Hunt stadsspel

Waarom Hunted?

Het meest geboekte stadsspel voor bedrijfsuitjes is het Hunted teamuitje! Het gaat hier om meer dan alleen samen een leuke outdoor escape game spelen. Het gaat om strategie, moed, snel denken en teamwork. Teams worden opgedeeld in criminelen en jagers. Wie blijft er het langst uit handen van de jagers? En welke jagers hebben de beste strategie om de criminelen te vangen?


Zoals een van de deelnemers, Suzan, eens zei: "Wij hebben de ballen uit ons broek gelachen en gingen helemaal op in het spel. Verstoppen in de bosjes of onder auto's, niets was ons te gek. Hunted in optima forma!”

The Hunt speel je vanaf twee teams tegen elkaar. Onlangs speelde een school The Hunt tijdens de introductieweek met 700 leerlingen tegelijk. Het is allemaal mogelijk! Wil je met een grote groep gaan spelen en wil je hier meer informatie over of een offerte aanvragen. Lees dan hier verder: cityadventures.nl/groepen >

Variatie is de sleutel

Niet ieder team is hetzelfde en daarom biedt City Adventures een breed scala aan stadsspellen. Naast The Hunt zijn er onder andere de Escape the City tour, het moordmysterie Sherlock en het strategische Kolonisten. Ook kun je bijvoorbeeld voor een typisch mannen- of vrouwen stadsspel kiezen, zoals de Wedding Game of The Hangover Game. Leuk tijdens jullie vrijgezellenfeest of vriendenweekend!

Deze stadsspellen kunnen overal gespeeld worden. Of je nu in Amsterdam, Maastricht of een klein dorpje zit, het avontuur wacht op jullie!

De verschillen tussen de 3 topspellen

City Adventures geeft graag advies bij het organiseren van bedrijfsuitjes, want welk spel past nou bij jouw team of bedrijf en misschien wil je wel een speciaal spelgebied uitkiezen? Hieronder leggen we in het kort uit wat de grootste verschillen zijn per spel:

the-hunt-stadsspel-2

The Hunt is een actieve citygame die je met minimaal twee teams tegen elkaar speelt (de criminelen en de hunters). In dit spel draait het vooral om lol maken en tactiek!

Escape the City is een stadstour met diverse escape puzzelopdrachten, waarin de kwaliteiten per teamlid optimaal naar boven komt. Je lost samen de cryptische raadsels en puzzels op en komt steeds een stukje dichterbij de ontknoping terwijl je met elkaar de stad ontdek.

Sherlock is echt een speur citygame ook wel moordspel genoemd met een grote diversiteit in vragen en foto opdrachten. Met elkaar moet je het moordmysterie oplossen. Speel je met meerdere teams tegen elkaar? Dan kun je elkaar lekker dwarsbomen!

gps-spel-sherlockSherlock Moordspel

Flexibiliteit en budgetvriendelijkheid

Stel je voor, geen gedoe met strakke planningen of dure externe begeleiders. De spellen van City Adventures zijn gebaseerd op een app. Teams kunnen starten wanneer ze willen en de spelbegeleiding gebeurt via de app op jullie eigen telefoons. Vanaf slechts 9,50 per persoon is er al een spel beschikbaar, wat betekent dat er nog budget overblijft voor andere leuke dingen, zoals een heerlijk diner of gezellige borrel na afloop.


Voor iedereen die op zoek is naar een unieke manier om teambuilding, plezier en avontuur te combineren, is City Adventures een goede partij! En met het Hunted teamuitje krijg je gegarandeerd verhalen die nog maanden op kantoor besproken worden.

Meer informatie? Check de website: cityadventures.nl/bedrijfsuitje>

Reacties
Categorieën