Bedrijfsuitje idee teambuilding
Bedrijfsuitjes tips
Stefanie
Bedrijfsuitjes tips
02/27/2024

Bedrijfsuitje met een verhaal!

02/27/2024

Het is weer de tijd van het jaar! Tijd om het jaarlijkse bedrijfsuitje te plannen dat iedereen van hun stoel blaast – van de nieuwkomers tot de doorgewinterde collega’s. Dit keer zoek je iets met uitdaging en verbinding dat nog een tijd zal nagonzen binnen de afdelingen. Een gezellig bedrijfsuitje met een verhaal, waar iedereen veel plezier aan beleeft! Stel je voor: een mix van een schattenjacht met een snufje escape room-vibes, waar elk hoekje van de stad een nieuw stukje van de puzzel is.

Jij weet als geen ander dat het elke keer weer een flinke uitdaging is om een gaaf bedrijfsuitje te plannen dat iedereen aanspreekt! Heb je al eens gedacht aan het spelen van een interactief stadsspel in de stad van jullie keuze?

Teambuilding in de stad!

Een trend die de laatste jaren aan populariteit wint, is het spelen van een stadsspel. Tijdens deze outdoor activiteit combineer je de opwinding van een speurtocht met de elementen van een escape room, binnen het dynamische decor van de stad zelf. Elk raadsel dat je samen oplost en elke locatie die je ontdekt, brengt je dichterbij de ontknoping van dit stadsverhaal.

teambuilding-in-de-stad

Met thema's variërend van The Hunt, Sherlock en Escape the City, is voor ieder bedrijf en groepssamenstelling een passend bedrijfsuitje. Of het nu gaat om het oplossen van een fictieve moordzaak, het jagen op elkaar of het ontsnappen uit virtuele kamers door de stad, deze stadsspellen bieden naast een hoop lol ook een groei in teamwork, communicatie en creatief denken.

Stadsspel naar keuze

City Adventures biedt een divers aanbod van dé leukste stadsspellen, die je kunt spelen in teams van 2 tot 6 personen. Je kunt zelf beslissen waar je wilt gaan spelen en met hoeveel teams. Deze stadsspellen zijn heel geschikt om in grote groepen te spelen, met zijn honderden tegelijk. Of je speelt in een paar teams tegen elkaar, het is allemaal mogelijk! Waardoor ze een aantrekkelijke optie zijn voor bedrijven van elke omvang.

bedrijfsuitje-voor-grote-groepen

Voordeel van City Adventures is dat het gekozen spel gespeeld wordt op jullie eigen smartphones via slimme gps. Dit scheelt enorm in de prijs en je hebt geen gedoe met externe begeleiders of vaste boekingsdatum met vast tijden. Je drukt simpelweg op start, wanneer jullie daar klaar voor zijn!

Onvergetelijk bedrijfsuitje

Wil je een onvergetelijk bedrijfsuitje beleven? Lees dan hier verder of ga naar cityadventures.nl/bedrijfsuitje om jullie favoriete stadsspel te bestellen.

Ben je op zoek naar extra ondersteuning en informatie? We komen graag met je in contact om met je mee te denken!


Reacties
Categorieën