gps-spel-spelen-1

GPS Speurtocht spelen op jullie eigen vakantiepark?

met de leukste GPS parkspellen van City Adventures is dat mogelijk!

15 jaar

ervaring in het organiseren van uitjes

5.000+

tevreden klanten

4.7 uit 5 sterren

Uit 427 reviews van onze spelers

citygames stadsspellen

GPS speurtocht - de ideale outdoor activiteit!

Hebben jullie wel eens gedacht aan een interactief GPS spel op jullie eigen vakantiepark? City Adventures ontwikkelt outdoor escape games die je op je telefoon kunt spelen. Jullie gasten ontdekken het park spelenderwijs tijdens het spelen van GPS speurspel! 

Kies voor één van de interactieve gps speurtochten van City Adventures. Een hele leuke outdoor activiteit voor gezinnen, vriendengroepen en bedrijven die op jullie vakantiepark verblijven. 

Een origineel en actief uitje!
Met onze outdoor escape games ga je naar buiten, los je samen uitdagende breinbrekers op, maak je foto's en beantwoord vragen en ontdekt zo het hele park op een een interactieve manier. 

Jullie een leuke uitbreiding van jullie activiteiten aanbod! Jullie gasten een origineel en actief uitje rijker vol mooie herinneringen aan jullie vakantiepark!

Meer lezen >>Spelen wanneer jij wilt

Inclusief mooi weer garantie!
overal te spelen

Overal te spelen

minimaal 700 m2 spelgebied nodig

2 - 500 personen

Speel in 1 of meerdere teams tegelijk.
gps-speurtocht-op-het-vakantiepark

Waarom City Adventures?

De voordelen van onze outdoor GPS games zijn:

  • Ze zijn overal te spelen! minimaal 5000m2 nodig
  • Je bepaalt zelf wanneer je wilt spelen, verplaatsen kan altijd
  • Geschikt voor kleine groepjes (vanaf 2 personen), maar ook grote groepen
  • Voor alle leeftijden, met de junior versies ook geschikt voor kinderen
  • Standaard 90 minuten speeltijd (in overleg aan te passen)
  • Last minute? Bestel en speel binnen 5 minuten
  • Lage kosten! Al vanaf 7,80 p.p. te spelen
  • Slecht weer? Speel gerust op een andere dag
  • Inclusief online checklist, handleiding en spelcode
  • In Nederlands of Engels


Kortom een actief en originele activiteit voor op jullie vakantiepark! Ook leuk als outdoor teambuilding activiteit voor bedrijven. 


Wat heb je nodig?
Het enige dat je nodig hebt is een gezellige groep mensen en je eigen smartphone of tablet met 4 of 5G, je verkregen spelcode, onze gratis app en uiteraard teamwork en een goeie dosis humor.

Aanbod GPS spellen >

De top 4 GPS parkspellen van City Adventures:

gps-spel-escape-the-city

Escape the City - GPS speurtocht

Verdeeld over het park zijn negen gijzelaars gevangen genomen door Dr. Crypto in streng beveiligde cellen. Hij wil losgeld voor iedere gijzelaar. Jullie ontvangen cryptische raadsels op je telefoon en verspreid over het vakantiepark ga je op zoek naar de juiste  aanwijzingen. In de gps tocht Escape the City ga jij met jouw team de strijd aan met Dr. Crypto.

Kraken jullie alle codes en bevrijden jullie de gijzelaars?

Ook beschikbaar in junior versie

gps-spel-sherlock

Sherlock - detective gps speurtocht

Ben jij een echte detective? Droom je ervan om zelf eens in de schoenen te mogen staan van de rechercheurs? Dat kan in de spannende citygame Sherlock.

Het vakantiepark is in rep en roer wanneer een jonge vrouw dood in het water wordt gevonden. Aan jouw team de taak om als ware Sherlock's deze moord op te lossen. Speur in het park naar aanwijzingen over het moordwapen, ondervraag getuigen en verzamel belangrijke informatie over de dader. Weet jij deze zaak tot een goed einde te brengen?

Ook beschikbaar in junior versie

gps-spel-the-hunt

The Hunt - GPS jachtseizoen

Kruip in de huid van zowel een crimineel als een hunter in dit tactische en spannende gps spel vol adrenaline. Verdwijn als crimineel met je team van de radar, kraak zoveel mogelijk kluizen en blijf uit handen van de hunters.

Blijf van de radar in dit zenuwslopende jachtseizoen spel met 'The Hunt'
Als hunter wil je natuurlijk zo snel mogelijk deze overvallers inrekenen. Doe je dit alleen of werk je samen met de andere hunter teams? Welk team is het snelste of juist het slimste? Wie gaat deze spannende strijd winnen?

Kolonisten catan citygame

Kolonisten - gps outdoor game

Breng het bordspel van Catan tot leven in de uitdagende citygame 'Kolonisten'. Dit spel speel je in verschillende teams tegen elkaar op het vakantiepark. Ieder team heeft zijn eigen kleur en met jouw team verzamel je zoveel mogelijk grondstoffen om dorpen en steden te bouwen.

Al lopend over het park krijg je een steeds duidelijker beeld van jullie speelveld. Plunder een vijandelijke stad of versla de struikrover, koop ridderkaarten en verdien met jouw team zoveel mogelijk overwinningspunten.

Welk team verdient de meeste punten en wint Kolonisten?

lisanne kuilman | eigenaar city adventures
Lisanne Kuilman, eigenaar City Adventures

Experience, create and have fun!

Iets tofs samen beleven zorgt voor verbinding, plezier en mooie herinneringen. Dat is wat wij met City Adventures elke dag nastreven voor onze gasten.

City Adventures ontwikkelt en organiseert vele citygames door heel Nederland, België en Duitsland. Speel waar je wilt, wanneer je wilt en met wie je wilt. City Adventures is onderdeel van Liz Events. Naast City Adventures hebben we ook nog Escape Room Schagen.

Wat anderen vinden:

Met ons gezin hebben we een geweldig weekendje weg beleefd in Utrecht mede dankzij de tips van City Adventures. Sherlock Holmes junior is een echte aanrader.

Sandra review paaspuzzeltocht
Sandra

Dankzij City Adventures hebben wij toch een onvergetelijk uitje beleefd. Op 9 plekken tegelijk speelden we Escape the City. Alleen maar lof voor Lisanne en haar team.

Monique review paaspuzzeltocht
Monique

Wat hebben we gelachen tijdens The Hunt in Dordrecht. Lisanne & team bedankt voor jullie enthousiasme en tips. We hebben een fantastisch vriendenweekend gehad.

Hans review paaspuzzeltocht
Hans
gps-spel-spelen
47,- per team

Beleef een toffe GPS speurtocht!

vanaf 7,80 pp

Speel in teams van 2 tot 6 personen één van onze GPS spellen en geniet van een leuk en actief uitje op het vakantiepark! 

Ja, ik wil graag contact om de mogelijkheden te bespreken!

Je kunt onze gps spellen heel gemakkelijk online bestellen. 

Na aankoop kun je direct starten met spelen!