leuke-zomervakantie-uitjes-1

Zoek jij een leuke activiteit voor de zomervakantie?

Speel dan één van de top stadsspellen van City Adventures

15 jaar

ervaring in het organiseren van uitjes

5.000+

tevreden klanten

4.7 uit 5 sterren

Uit 427 reviews van onze spelers

uitjes-in-de-zomervakantie

Beleef een origineel en actief uitje deze zomer!

Op zoek naar een leuk uitje voor de zomervakantie? Speel een citygame en ontdek jullie favoriete stad. Met onze top stadsspellen ga je naar buiten, los je uitdagende breinbrekers op en ontdek je samen jullie stad of dorp op een interactieve manier

Een stadsspel is een super leuke activiteit om deze zomer te spelen tijdens een dagje uit met het gezin, vriendenweekend, stedentrip of teamuitje. 

We bieden vele verschillende stadsspellen aan in meerdere thema's! Speel bijvoorbeeld onze detectivegame 'Sherlock', het jachtseizoenspel 'The Hunt' of de uitdagende stadsspeurtocht 'Escape the City'.

Je kunt helemaal zelf bepalen waar en wanneer je gaat spelen. Ben je met een grotere groep? Speel dan in meerdere teams en strijd tegen elkaar.

Bekijk de stadsspellen >>


Spelen wanneer jij wilt

Inclusief mooi weer garantie!
overal te spelen

Overal te spelen

Kies zelf een stad of dorp waar jij wilt spelen.

2 - 500 personen

Speel in 1 of meerdere teams tegelijk.
leuke-zomervakantie-uitjes-2

Leuke zomervakantie uitjes

De stadsspellen (ookwel citygames genoemd) van City Adventures zijn originele en actieve spellen die je in iedere stad/dorp kunt spelen. Tijdens deze outdoor escape games los je samen raadsels op en kom je met jouw team steeds een stukje dichterbij de ontknoping. Kortom: een heel leuk uitje voor de zomervakantie!

  • Voor alle leeftijden, met de junior versies ook geschikt voor kinderen
  • Lage kosten! Al vanaf 7,80 p.p. te spelen
  • Standaard 90 minuten speeltijd (in overleg aan te passen)
  • Overal te spelen! Kies je eigen spelgebied 
  • Geschikt voor grote of kleine groepen
  • Na aankoop kun je direct starten met spelen
  • Speel wanneer jij wilt
  • In Nederlands of Engels
  • Inclusief checklist, handleiding en spelcode

Wat heb je nodig?
Het enige dat je nodig hebt is een gezellige groep mensen en je eigen smartphone of tablet met 4 of 5G, je verkregen spelcode, onze gratis app en uiteraard teamwork en een goeie dosis humor.

Stadsspellen voor de zomervakantie >>


stadsspel-spelen-in-de-zomervakantie

Waar kun je een citygame spelen deze zomer?

De stadsspellen van City Adventures kun je overal spelen. Ben je op vakantie in eigen land? Beleef dan een super leuk uitje en ontdek de stad/of dorp van jouw vakantieadres tijdens het spelen van een interactieve citygame. Geniet je van je zomervakantie in België, Duitsland of misschien wel Frankrijk of Spanje deze zomer? Geen probleem, ook daar kun je onze spellen spelen.


Of wat dacht je van een gps speurtocht op het vakantiepark of camping waar jullie in de zomervakantie verblijven! Hoe leuk om met elkaar of met een gezin die jullie op het park hebben ontmoet het jachtseizoenspel The Hunt te spelen. Of het vakantiepark te ontdekken tijdens het spelen van 'Sherlock' of 'Escape the City'.


Blijf je thuis en zoek je juist een leuk zomervakantie uitje in de buurt om te doen met je gezin, vrienden of familie? Boek dan één van onze toffe stadsspellen om de stad van jouw keuze te ontdekken!

Welke citygame spelen jullie deze zomervakantie?

escape-the-city-stadspuzzeltocht

Escape the City Tour

Er zijn negen gijzelaars gevangen genomen door Dr. Crypto in streng beveiligde cellen. Hij wil losgeld voor iedere gijzelaar. Jullie ontvangen cryptische raadsels op je telefoon en jullie gaan samen op zoek naar aanwijzingen. Kraken jullie alle codes en bevrijden jullie de gijzelaars?

Welk team verdient het meeste geld en wint deze Escape the City tour?

Ook beschikbaar in junior versie

social-media-link-sherlock

Sherlock - detective game

Ben jij een echte detective? Droom je ervan om zelf eens in de schoenen te mogen staan van de rechercheurs? Dat kan in de spannende speurtocht Sherlock.

De stad is in rep en roer wanneer een jonge vrouw dood in het water wordt gevonden. Speur naar aanwijzingen over het moordwapen, ondervraag getuigen en verzamel belangrijke informatie over de dader. Weet jij deze zaak tot een goed einde te brengen?

Ook beschikbaar in junior versie

the-hunt-jachtseizoenspel

The Hunt - jachtseizoenspel

Kruip in de huid van zowel een crimineel als een hunter in dit tactische en spannende stadsspel vol adrenaline. Verdwijn als crimineel met je team van de radar, kraak zoveel mogelijk kluizen en blijf uit handen van de hunters.

Blijf van de radar in dit zenuwslopende jachtseizoen spel met 'The Hunt'
Als hunter wil je natuurlijk zo snel mogelijk deze overvallers inrekenen. Doe je dit alleen of werk je samen met de andere hunter teams? Welk team is het snelste of juist het slimste? Wie gaat deze spannende strijd winnen?

Kolonisten catan citygame

Kolonisten - tactisch stadsspel

Breng het bordspel van Catan tot leven in de uitdagende citygame 'Kolonisten'. Dit stadsspel speel je in verschillende teams tegen elkaar in de stad of dorp van jullie keuze. Ieder team heeft zijn eigen kleur en met jouw team verzamel je zoveel mogelijk grondstoffen om dorpen en steden te bouwen.

Al lopend door de stad krijg je een steeds duidelijker beeld van jullie speelveld. Plunder een vijandelijke stad of versla de struikrover, koop ridderkaarten en verdien met jouw team zoveel mogelijk overwinningspunten.

Welk team verdient de meeste punten en wint Kolonisten?

Wat anderen zeggen:

Met ons gezin hebben we een geweldig weekendje weg beleefd in Utrecht mede dankzij de tips van City Adventures. Sherlock Holmes junior is een echte aanrader.

Sandra review paaspuzzeltocht
Sandra

Dankzij City Adventures hebben wij een onvergetelijk uitje beleefd. Op 9 plekken tegelijk speelden we Escape the City.

monique review city adventures
Monique

"Wij hebben afgelopen dinsdag The Hunt van City Adventures gespeeld, het was ontzettend leuk! Heel duidelijk en goed geregeld. Wij hebben ervan genoten!!"

michelle-van-der-heijden
Michelle

Veelgestelde vragen

Met hoeveel personen speel je in 1 team?

Wij adviseren om in teams van 2 tot maximaal 6 personen te spelen. Als je namelijk de groepen niet te groot maakt, dan doet iedereen van het team mee; wel zo leuk! Door middel van overleg en teamwork komen jullie steeds dichter bij de oplossing.

Wat kost een citygame?

Je speelt al een citygame al vanaf 7,80 per persoon. De prijs bedraagt 47,- per team van 2 tot 6 personen. Je ontvangt een mail met jullie unieke spelcode, de instructies met checklist hoe het werkt en een digitale handleiding. Wil je het spelpakket thuis ontvangen? Dan betaal je een meerprijs van €27,-

Wat is een citygame?

Wil je meer weten over wat een citygame is? We schreven er een blog over: Wat is een citygame? Hierin lees je meer informatie en handige tips over de citygames van City Adventures.

Hoe lang duurt een citygame?

Onze stadsspellen duren standaard 90 minuten. Wil je langer spelen? Dan kan je ons vooraf bellen of mailen en stellen wij de tijd langer in. Dit kost niets extra.

Wat hebben we nodig om te kunnen starten met het spel?

Per team heb je 1 smartphone of tablet met mobiel internet (4/5g) en gps nodig. Hierop installeer je onze gratis app vanuit jouw appstore (link zit in de instructies). Verder is het natuurlijk een pluspunt als je een echte puzzelgenie in jullie team hebt.

Wat als ik problemen ervaar tijdens het spelen?

Het gebeurt zeer zelden dat iemand technische problemen ondervindt. Mocht je toch problemen hebben zijn wij uiteraard telefonisch bereikbaar.

Wat als we het spel op een andere dag wil spelen?

Je kunt onze stadsspellen spelen wanneer jij wilt. Jullie ontvangen een unieke spelcode. Jullie speeltijd begint pas te lopen als je in de app op start klikt.

Kan je het spel echt overal spelen?

Ja, je kunt de citygames van City Adventures in iedere stad, dorp of wijk van jouw keuze spelen. Let er wel op dat jouw wijk, stad of dorp groter is dan 700 m2 en uit meerdere straten bestaat. Het is niet te adviseren om het spel in een bos of op het strand te spelen!

In welke talen kun je de citygames van City Adventures spelen?
In which languages can you play City Adventures games?

Je kunt onze citygames spelen in het Nederlands of in het Engels
You can play the citygames in Dutch or in English!

stadsspel-spelen-in-de-zomervakantie
47,- per team

Beleef het leukste uitje tijdens de zomervakantie!

vanaf 7,80 pp

Speel in teams van 2 tot 6 personen één van onze stadsspellen en geniet van een leuk en actief uitje in de zomer! 

Ja, ik wil graag een stadsspel spelen

Je kunt onze stadsspellen heel gemakkelijk online bestellen. 

Na aankoop kun je direct starten met spelen!

Meer lezen over City Adventures