kinderfeestje-jachtseizoen-the-hunt

Blijf van de radar tijdens het Jachtseizoen Kinderfeestje

Speel samen met je vrienden of vriendinnen deze gave citygame in jouw stad!

bepaal zelf wanneer

Speel wanneer je wilt

Vandaag nog spelen? Ook dat is mogelijk!
overal te spelen

Overal te spelen

Kies zelf een stad of dorp waar jij wilt spelen.

Speel vanaf 9,50 p.p.

In minimaal twee teams van 2 tot 6 kinderen tegen elkaar.

kinderfeestje-jachseizoen

Jachtseizoen kinderfeestje

Is jullie kind fan van Jachtseizoen of Hunted? Ben je op zoek naar een leuke en super originele activiteit voor het kinderfeestje van jouw zoon of dochter? Boek dan het 'Jachtseizoen Kinderfeestje' The Hunt!

Blijf van de radar in deze spannende jachtseizoen citygame The Hunt!
Een groep bankovervallers is net ontsnapt uit de gevangenis. Ze proberen alle kluizen in de stad te kraken. Je splitst de groep op in minimaal twee teams: The Hunters en de Criminelen! De hunters moeten de criminelen zien te stoppen! En de criminelen moeten van de radar proberen te blijven. Halverwege het spel worden de rollen omgedraaid. 

 Je speelt The Hunt vanaf minimaal 2 teams tegen elkaar.  

Meer lezen >
jachtseizoen-kinderfeestje-samenwerken

Wat houdt een citygame in?

Een citygame, ook stadsspel genoemd, is een gps spel die je met behulp van een telefoon in de frisse buitenlucht speelt. In het jachtseizoenspel kruip je met je vrienden in de huid van zowel een crimineel als een jager. Doel is zoveel mogelijk punten te verdienen!

  • In iedere stad/dorp, zelfs in je eigen wijk!
  • 90 minuten speeltijd
  • Speel wanneer je wilt
  • Direct starten na je online bestelling, vanaf 9,50 pp
  • Inclusief checklist & handige tips, een complete handleiding en de spelcode.
  • Geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar. Onder de 10 jaar is het advies om per team één begeleider mee te laten spelen.

 
Wat heb je nodig?
Per team heb je 1 smartphone of tablet met mobiel internet (4/5g) en gps nodig. Verder heb je de verkregen spelcode nodig, onze gratis app, goeie tactiek en samenwerking en natuurlijk een flinke dosis humor.  

Marieke Kot

****

Een echte aanrader

Wij hebben met 4 groepen jongeren de citygame van City Adventures gespeeld. Met erg veel plezier! Ze gingen als een speer. Service voor, tijdens en na het spel is ook heel netjes!

15+ jaren aan ervaring

In het organiseren van uitjes

4.7 uit 5 sterren

Uit 427 reviews van onze spelers

2.000+

Uitjes per jaar

In 5 stappen een geweldig kinderfeestje!

1. Inventariseer

Inventariseer wie er allemaal op je kinderfeest mogen komen

bepaal zelf wanneer

2. Plan

Plan een datum en kies je locatie om het spel met elkaar te spelen.

wij zetten het uit

3. Bestel spel

Boek het spel.

Lees de instructies  door en download de app.

4. Beleef

Deel de teams in, voer de spelcode in en ga de strijd aan met je vrienden.

5. Uitslag

Na afloop van het spel ontvang je de uitslag per mail en roep je het winnende team uit!
beleef-jachtseizoen-kinderfeestje
57,- per  team

Beleef het Jachtseizoenspel The Hunt

vanaf 9,50 p.p. bij teams van 6 personen. Speel in minimaal 2 teams!

Verstop je achter bosjes, sta op de uitkijk, kraak kluizen en maak je op tijd uit de voeten in het kinderfeestje van het jaar. Ben je een Hunter, bedenk dan wat Giel, Stefan of Thomas zou doen en probeer de teams die op de vlucht zijn zo snel mogelijk te pakken.

Veelgestelde vragen Jachtseizoen Kinderfeestje

Met hoeveel personen speel je in 1 team?

Wij adviseren om in teams van 2 tot 6 personen te spelen en in een even aantal teams. Op deze manier heb je altijd een gelijk aantal hunter en criminelen teams, wat het leukste is voor het spel.

Waarom speel je in een even aantal teams?

Om een gelijke strijd in hunters en criminelen te hebben speel je in een even aantal teams. Zo heb je tijdens elke ronde een gelijk aantal hunter teams als criminelen.

Dus spelen kan vanaf 2 teams!

Hoe lang duurt het spel?

Het spel duurt standaard 90 minuten. Halverwege het spel worden de rollen automatisch omgedraaid, daar hoef je verder niets aan te doen. Wil je langer spelen? Dan kan je ons vooraf bellen of mailen en stellen wij de tijd langer in. Dit kost niets extra.

Wat zijn de kosten?

Het Jachtseizoen kinderfeestje kost 57,- per team. Je bestelt dit spel altijd in een veelvoud van 2 teams omdat je tegen elkaar speelt.

Je ontvangt hierbij een mail met jullie unieke spelcode, de instructies met checklist hoe het werkt en een digitale handleiding. Wil je het spelpakket (handleiding in mooi vormgegeven en geplastificeerd boekje) thuis ontvangen? Dan betaal je een meerprijs vanaf 27,-.

Waar kun je het spel spelen?

Je kunt het Jachtseizoen Kinderfeestje overal spelen: in iedere stad, dorp of wijk van jouw keuze. Let er wel op dat jouw wijk, stad of dorp groter is dan 5000 m2 en uit meerdere straten bestaat. Je kunt dus gemakkelijk bij jullie thuis verzamelen, taart eten en cadeautjes openmaken, het spel uitleggen en zo vanuit de voordeur beginnen met spelen!

Het is niet te adviseren om het spel in een bos of op het strand te spelen!

Wat hebben we nodig om het Jachtseizoen Kinderfeestje te spelen?

Per team heb je 1 smartphone of tablet met mobiel internet (4G/5G) nodig en je GPS locatie moet aan staan. Hierop installeer je onze gratis app vanuit jouw appstore. De link zit in de instructies die je samen met jouw unieke spelcode ontvangt in de bevestigingsmail.

Let op: Voor de werking van het spel moet je de WiFi uitzetten en je mobiele data aan!

Is het spelen van dit spel veilig?

Ja, zo lang de kinderen goed opletten op het verkeer. Dit is ook een belangrijke reden dat het spel niet geschikt is voor kinderen onder de 10 jaar. Onder de 10 jaar kan het alleen gespeeld worden met begeleiding mee.

Mocht je bij kinderen ouder dan 10 jaar twijfelen dan kun je ervoor kiezen om 1 ouder/begeleider per team mee op pad te sturen.

Zit er een feestoutfit en een prijs voor het winnende team bij?

Mocht je het feestje meer willen aankleden, dan kun je bijvoorbeeld oranje overvallen, boevenpakjes of politiepetten bestellen. Ook leuk om een prijs voor het winnende team te regelen. Dit is op eigen gelegenheid en zit niet in ons spelpakket!

Wat te doen bij slecht weer?

Mocht het onverhoopt regenen of echt slecht weer zijn, dan kun je heel gemakkelijk even wachten tot het weer wat bijtrekt. Of ervoor kiezen om het spel op een andere dag te spelen. Je speeltijd begint namelijk pas te lopen wanneer je op start drukt in de app. Tot die tijd is je spelcode gewoon geldig.

Wat als ik problemen ondervind tijdens het spelen?

Het gebeurt zeer zelden dat iemand technische problemen ondervindt. Check eerst even of je je WiFi uit hebt gezet en je mobiele data en GPS locatie op je telefoon aan!

Mocht je toch problemen hebben kijk dan even op onze helpdesk pagina

Wij willen het jachtseizoen spel The Hunt boeken

beleef-jachtseizoen-kinderfeestje