paaspuzzeltocht

Zin in een GPS Spel in de stad?

ervaring in het organiseren van uitjes

tevreden klanten

Uit 427 reviews van onze spelers

citygames stadsspellen

GPS tocht - de ideale outdoor activiteit!

Ben je op zoek naar een origineel en actief uitje? Kies dan voor één van de interactieve gps speurtochten van City Adventures. Al jaren organiseren wij de leukste activiteiten voor vrienden, families en bedrijven. 

Met onze citygames ga je naar buiten, ontdek je de stad, los je puzzels op, maakt foto's en beantwoord vragen en ontdekt zo de stad of het dorp op een interactieve manier. Plus daarbij maak je mooie herinneringen met een gezellige groep mensen waar je mee op stap bent.

Je kunt helemaal zelf bepalen waar en wanneer je gaat spelenBen je met een grotere groep? Speel dan in meerdere teams en strijd tegen elkaar. 

Aanbod GPS spellen >


Inclusief mooi weer garantie!
overal te spelen
Kies zelf een stad of dorp waar jij wilt spelen.

2 - 500 personen

Speel in 1 of meerdere teams tegelijk.

Welke GPS citygame kies jij voor jullie volgende uitje?

gps-spel-escape-the-city

Escape the City - GPS puzzeltocht

Door de stad zijn negen gijzelaars gevangen genomen door Dr. Crypto in streng beveiligde cellen. Hij wil losgeld voor iedere gijzelaar. Jullie ontvangen cryptische raadsels op je telefoon en verspreid door de stad ga je op zoek naar aanwijzingen. In de gps tocht Escape the City ga jij met jouw team de strijd aan met Dr. Crypto.

Kraken jullie alle codes en bevrijden jullie de gijzelaars?

Ook beschikbaar in junior versie

gps-spel-sherlock

Sherlock - detective gps speurtocht

Ben jij een echte detective? Droom je ervan om zelf eens in de schoenen te mogen staan van de rechercheurs? Dat kan in de spannende citygame Sherlock.

De stad is in rep en roer wanneer een jonge vrouw dood in het water wordt gevonden. Aan jouw team de taak om als ware Sherlock's deze moord op te lossen. Speur in de stad naar aanwijzingen over het moordwapen, ondervraag getuigen en verzamel belangrijke informatie over de dader. Weet jij deze zaak tot een goed einde te brengen?

Ook beschikbaar in junior versie

gps-spel-the-hunt

The Hunt - GPS Stadsspel

Kruip in de huid van zowel een crimineel als een hunter in dit tactische en spannende stadsspel vol adrenaline. Verdwijn als crimineel met je team van de radar, kraak zoveel mogelijk kluizen en blijf uit handen van de hunters.

Blijf van de radar in dit zenuwslopende jachtseizoen spel met 'The Hunt'
Als hunter wil je natuurlijk zo snel mogelijk deze overvallers inrekenen. Doe je dit alleen of werk je samen met de andere hunter teams? Welk team is het snelste of juist het slimste? Wie gaat deze spannende strijd winnen?

Met ons gezin hebben we een geweldig weekendje weg beleefd in Utrecht mede dankzij de tips van City Adventures. Sherlock Holmes junior is een echte aanrader.

Sandra review paaspuzzeltocht
Sandra

Dankzij City Adventures hebben wij toch een onvergetelijk uitje beleefd in corona tijd. Op 9 plekken tegelijk speelden we Escape the City. Alleen maar lof voor Lisanne en haar team.

Monique review paaspuzzeltocht
Monique

Wat hebben we gelachen tijdens The Hunt in Dordrecht. Lisanne & team bedankt voor jullie enthousiasme en tips. We hebben een fantastisch vriendenweekend gehad.

Hans review paaspuzzeltocht
Hans

Beleef nu een toffe GPS tocht!

Escape the City

 vanaf € 8,- pp

€ 47,- per team van 2 - 6 personen

The Hunt

 vanaf € 8,- pp

€ 87,- per twee teams

Sherlock

 vanaf € 8,- pp

€ 47,- per team van 2 - 6 personen

Ja, ik wil graag een GPS stadsspel spelen 

Je kunt onze stadsspellen heel gemakkelijk online bestellen. 

Na aankoop kun je direct starten met spelen!