gps-spel-spelen-1

GPS Speurtocht spelen op jullie eigen vakantiepark?

met de leukste parkspellen van City Adventures is dat mogelijk!

20%

commissie per verkocht spel

€ 0,-

geen opstart- of investeringskosten

100%

inclusief promotiemateriaal
ontdek-het-vakantiepark-met-een-spel

GPS speurtocht - de ideale outdoor activiteit!

Hebben jullie wel eens gedacht aan een outdoor escape game op jullie eigen vakantiepark? City Adventures biedt toffe & originele spellen die op jullie vakantiepark of in steden in de buurt gespeeld kunnen worden. Jullie gasten ontdekken het park spelenderwijs tijdens het spelen van geweldige spel!

Transformeer jullie vakantiepark in een speelveld met de spellen van City Adventures. Kies bijvoorbeeld uit The Hunt, Escape the City of Sherlock! Ieder spel heeft zijn eigen thema.

In één of meerdere teams los je raadsels op, verzamel je aanwijzingen en kom je steeds dichter bij de ontknoping in een race  tegen de klok! Een hele leuke outdoor activiteit voor gezinnen, vriendengroepen en bedrijven die op jullie vakantiepark verblijven. 

Jullie een leuke uitbreiding van het activiteiten aanbod en jullie gasten een origineel en actief uitje rijker vol mooie herinneringen aan jullie vakantiepark!

Hoe werkt het?
zelf-hunted-spelen

Hoe gaat het in zijn werk?

We willen graag samenwerken, maar er wel voor zorgen dat dit voor jullie weinig tot geen extra werk oplevert.

 • Wij zetten de spellen uit op jullie park en steden in de buurt. 
 • We rekenen geen opstart- of investeringskosten in de standaard versie.
 • Jullie krijgen een speciale landingspagina waar jullie gasten alle informatie over de spellen op jullie park kunnen vinden.
 • Wanneer jullie gasten bestellen via de persoonlijke link/QR-code, registeren wij dit en ontvangen jullie 20% commissie. Dit it-proces is volledig geautomatiseerd
 • Inclusief promotiemateriaal voor jullie park.
 • Indien spelers vragen hebben is onze helpdesk voor hen beschikbaar, ook in het weekend en de avonduren.


Kortom een actief en originele activiteit voor op jullie vakantiepark, met minimale effort van jullie kant.

Aanbod GPS spellen >

De top 4 GPS parkspellen van City Adventures:

gps-spel-escape-the-city

Escape the City - GPS speurtocht

Verdeeld over het park zijn negen gijzelaars gevangen genomen door Dr. Crypto in streng beveiligde kamers. Hij wil losgeld voor iedere gijzelaar. Jullie ontvangen cryptische raadsels op je telefoon en verspreid over het vakantiepark ga je op zoek naar de juiste  aanwijzingen. In de gps tocht Escape the City ga jij met jouw team de strijd aan met Dr. Crypto.

Kraken jullie alle codes en bevrijden jullie de gijzelaars?

in Engels en Nederlands - ook beschikbaar in junior versie

gps-spel-sherlock

Sherlock - detective speurtocht

Ben jij een echte detective? Droom je ervan om zelf eens in de schoenen te mogen staan van de rechercheurs? Dat kan in de spannende citygame Sherlock.

Het vakantiepark is in rep en roer wanneer een jonge vrouw dood in het water wordt gevonden. Aan jouw team de taak om als ware Sherlock's deze  moord op te lossen. Speur in het park naar aanwijzingen over het moordwapen, ondervraag getuigen en verzamel belangrijke informatie over de dader. Weet jij deze zaak tot een goed einde te brengen?

in Engels, Nederlands en Duits - ook beschikbaar in junior versie

gps-spel-the-hunt

The Hunt - jachtseizoen

Kruip in de huid van zowel een crimineel als een hunter in dit tactische en spannende gps spel vol adrenaline. Verdwijn als crimineel met je team van de radar, kraak zoveel mogelijk kluizen en blijf uit handen van de hunters.

Blijf van de radar in dit zenuwslopende jachtseizoen spel met 'The Hunt'
Als hunter wil je natuurlijk zo snel mogelijk deze overvallers inrekenen. Doe je dit alleen of werk je samen met de andere hunter teams? Welk team is het snelste of juist het slimste? Wie gaat deze spannende strijd winnen?

in Engels, Nederlands en Duits

Kolonisten catan citygame

Kolonisten - outdoor game

Breng het bordspel van Catan tot leven in de uitdagende citygame 'Kolonisten'. Dit spel speel je in verschillende teams tegen elkaar op het vakantiepark. Ieder team heeft zijn eigen kleur en met jouw team verzamel je zoveel mogelijk grondstoffen om dorpen en steden te bouwen.

Al lopend over het park krijg je een steeds duidelijker beeld van jullie speelveld. Plunder een vijandelijke stad of versla de struikrover, koop ridderkaarten en verdien met jouw team zoveel mogelijk overwinningspunten.

Welk team verdient de meeste punten en wint Kolonisten?
in Engels en Nederlands

bepaal zelf wanneer

Speel wanneer je wilt

Vandaag nog spelen? Ook dat is mogelijk!
overal te spelen

Overal te spelen

Op jullie vakantiepark of een stad/dorp in de buurt

2 - 500 personen

Speel vanaf 9,50 p.p. in één of meerdere teams tegelijk.

De voordelen van deze spellen:

 • Geschikt voor kleine en grote groepen
 • Voor alle leeftijden
 • Speelduur 90 minuten
 • Speel wanneer je wilt
 • Na bestelling kun je direct starten
 • Inclusief checklist, handleiding en spelcode (NL / ENG/ DE)
 • Spelen vanaf 9,50 p.p. / 57,- per team 


Kortom een actief en originele activiteit voor op jullie vakantiepark! Ook leuk als outdoor teambuilding activiteit voor bedrijven. Het enige dat je nodig hebt om het spel te kunnen spelen is een eigen smartphone met 4 of 5G,  de unieke spelcode en onze gratis app! 

Wat anderen vinden:

Met ons gezin hebben we een geweldig weekendje weg beleefd in Utrecht mede dankzij de tips van City Adventures. Sherlock Holmes junior is een echte aanrader.

Sandra review paaspuzzeltocht
Sandra

Dankzij City Adventures hebben wij een onvergetelijk uitje beleefd. Op 9 plekken tegelijk speelden we Escape the City. Alleen maar lof voor Lisanne en haar team.

Monique review paaspuzzeltocht
Monique

Wat hebben we gelachen tijdens The Hunt in Dordrecht. Lisanne & team bedankt voor jullie enthousiasme en tips. We hebben een fantastisch vriendenweekend gehad.

Hans review paaspuzzeltocht
Hans

15 jaar

ervaring in het organiseren van uitjes

5.000+

tevreden klanten

4.7 uit 5 sterren

Uit 427 reviews van onze spelers

lisanne-kuilman
Lisanne Kuilman, eigenaar City Adventures

Experience, create and have fun!

Iets tofs samen beleven zorgt voor verbinding, plezier en mooie herinneringen. Dat is wat wij met City Adventures elke dag nastreven voor onze gasten.


City Adventures ontwikkelt en organiseert vele citygames door heel Nederland, België en Duitsland. Speel waar je wilt, wanneer je wilt en met wie je wilt. City Adventures is onderdeel van Liz Events.


Ben je geïnteresseerd en wil je gratis testen op jullie park? Er is geen betere manier om onze spellen te leren kennen dan door dit zelf te ervaren. We bieden jullie dan ook graag aan om één van onze spellen vrijblijvend te testen met 2 of 3 teams. Jullie kunnen dan zelf beoordelen of het wat voor jullie en jullie gasten is. 

Ja, ik wil graag contact om de mogelijkheden te bespreken!

We komen graag bij jullie langs of plannen een video- of belafspraak in.