Altijd al eens zelf Hunted of Jachtseizoen willen spelen?

Speel dan nu The Hunt en kruip in de huid van crimineel of hunter.

bepaal zelf wanneer

Speel wanneer je wilt

Vandaag nog spelen? Ook dat is mogelijk!
overal te spelen

Overal te spelen

Kies zelf een stad of dorp waar jij wilt spelen.

2 - 500 personen

Speel vanaf 9,50 p.p. in één of meerdere teams tegelijk.

Kun jij van de radar verdwijnen?

Speel met collega’s, vrienden of familie dit tactische en spannende spel 'The Hunt'. Verdwijn als crimineel met je team van de radar, kraak zoveel mogelijk kluizen en blijf uit handen van de hunters. Een groep bankovervallers is net ontsnapt uit de gevangenis en probeert nu alle kluizen in de stad te kraken. De hunters moeten hen zien te stoppen! 


Met onze citygame kruip je in de huid van zowel een crimineel als een jager. De rollen worden halverwege namelijk omgedraaid. Welk team heeft de beste tactiek en wie toont het meeste lef?  Doe je dit alleen of werk je samen met de andere hunter teams?  


The Hunt staat garant voor een flinke portie actie en teambuilding met jouw stad of dorp als speelveld. Het aantal teams en de samenstelling daarvan is zelf in te vullen, zodat ons stadspel precies bij jullie vrijgezellenfeest, groeps- of bedrijfsuitje aansluit. Je speelt the Hunt vanaf 2 teams en het liefst in even teams!

Wie gaat deze spannende strijd winnen?

Lees meer
the-hunt-stadsspel-spelen
zelf-hunted-spelen

Hoe speel je The Hunt?

  • The Hunt speel je in teams tegen elkaar, elk team bestaat uit 2 - 6 personen.
  • Voor 9,50 p.p. bij 6 personen in één team!
  • Download The Hunt app, bekijk je rol, bepaal je tactiek en ga van start.
  • De speeltijd van 90 minuten voor The Hunt is opgedeeld in twee gelijke rondes. De ene ronde ben je een gevaarlijke crimineel en de andere ronde ga je je inleven in je rol als slimme hunter. Wie is wie te slim af?
  • In de app zie je een plattegrond met allemaal locaties waar kluizen te kraken zijn. Hoe waardevoller de kluis hoe langer het duurt om deze te kraken. Maar let op! Hunters liggen op de loer om je in te rekenen, je buit afhandig te maken en op het politiebureau af te leveren. Een echte crimineel is slim en ontsnapt snel uit de gevangenis om weer verder te gaan op oorlogspad.
  • De locatie van de criminelen wordt getrackt met een gps signaal, wat jou als hunter natuurlijk enorm helpt. Eens per 5 minuten en bij het plegen van een misdaad zie je de locatie van de criminelen. Weet je hun pad te volgen om ze vervolgens op slimme wijze in te rekenen en af te leveren op het politiebureau?


 "Hoe meer criminelen je aflevert hoe hoger je premie."

Welk team heeft de beste tactiek en wie toont het meeste lef?

Beleef het nu in The Hunt.

Wat anderen zeggen over The Hunt

Wij hebben de ballen uit ons broek gelachen en gingen helemaal op in het spel. Verstoppen in de bosjes of onder auto's, niets was ons te gek. Hunted in optima forma!

Suzan

Met een groepje vrienden The Hunt gespeeld in het Amsterdamse Bos. Het spel zit super goed in elkaar. Je wordt als crimineel en jager goed uitgedaagd en je gaat helemaal op in het spel! Andere wandelaars hebben zich vast afgevraagd wat we aan het doen waren. Handige QR functie in het spel zodat ieder op eigen telefoon overzicht heeft.
Kortom top spel wat bijna overal voor je uitgezet kan worden!
City Adventures stadsspellen city games
Irene  de Kooker
Fanatiek? Nee hoor, dat zijn wij helemaal niet! Whahaha... Nooit verwacht dat we zo hard zouden rennen, het zweet stond ons op de rug. Echt een aanrader!
Hans review paaspuzzeltocht
Hans

Wil jij The Hunt in jouw stad of dorp beleven?

Kies je voor digitaal of thuis gestuurd?

digitaal verstuurd escape the city

Digitaal verstuurd

Bestel je jouw citygame digitaal, dan ontvang je direct na je bestelling alle benodigdheden voor dat spel in je mailbox. Instructies met checklist hoe het werkt, digitale handleiding van het door jouw gekozen spel en de spelcode waarmee je het spel kunt starten.
57,- per team van 2-6 personen (min. 2 teams)
thuis gestuurd escape the city

Thuis gestuurd

Wij stellen een spelpakket voor je samen met daarin per team een mooi mapje met waterafstotende handleidingen, een notitieblokje en pen. Ook vind je hierin de instructies om het spel te starten en natuurlijk de spelcode. Zo heb je gelijk alles speelklaar.
vanaf 27,- meerprijs (voeg toe tijdens bestelproces)

Waarom kies je voor The Hunt?

overal te spelen

Overal te spelen

The Hunt is bijna overal te spelen. Loop naar een centraal punt waar jij wilt spelen, druk op start en beleef het avontuur.
bepaal zelf wanneer

Bepaal zelf wanneer

Besteld en slecht weer? Begin dan iets later of speel op een ander dag. De speeltijd gaat namelijk pas in als jij op start drukt.
niet op 1 telefoon

Niet op 1 telefoon

Scan de QR-code op de hoofdtelefoon en kijk mee op je eigen scherm. Je kunt zo alles goed zien en het is volledig coronaproof.
direct de uitslag

Direct de uitslag

Direct na afloop van het spel ontvang je de uitslag in je mailbox. Zo weet je snel welk team er heeft gewonnen, om gelijk tot de prijsuitreiking over te gaan.
wij zetten het uit

Wij zetten het uit

Je hoeft zelf weinig te doen in de voorbereiding. Wij zetten het hele spel uit in het gebied waar jij wilt. Dit koppelen we aan jullie spelcode en jullie kunnen spelen.

Hoe werkt het?

stel een team samen

Trommel een team op

Stel minimaal twee teams samen van vrienden, familie en/of collega's waarmee je The Hunt wilt spelen. Wij raden aan om in een even aantal teams te spelen, met 2-6 personen per team. Ben je met veel personen? Deel je dan op in nog meer teams. Stiekem maakt dit het nog leuker ;)
route
spreek een datum af

Plan samen een datum

Kijk wanneer iedereen kan en zet deze datum vast in jullie agenda's, zodat jullie alle tijd hebben om je te storten in het avontuur. Je hoeft deze datum niet aan ons te laten weten. Regent het pijpenstelen of komt er iets tussen en speel je liever op een andere dag? Je kunt het altijd verplaatsen, de speeltijd gaat pas in wanneer je op start drukt. Tot die tijd blijft je spelcode gewoon geldig.

route 2
bereid je voor

Bereid je voor

Na het bestellen ontvang je digitaal of per post (hier kan je uit kiezen) van ons de instructies. Wij raden aan om dit minimaal een dag van te voren door te nemen, zodat je weet hoe het werkt en de app alvast kunt downloaden. Heb je nog vragen? Bel of mail ons gerust.
route
speel escape the city

Speel The Hunt

Jaaa... het is zover. Jullie gaan The Hunt spelen in de stad die jullie hebben gekozen. Laat je helemaal onderdompelen in het avontuur. Ben jij een echte hunter of toch een betere crimineel? Kijk ook rond in de stad waar je bent, ontdek mooie plekjes en bovenal, heb plezier met elkaar!
route 2
roep de winnaar uit

Roep de winnaar uit

Direct na het spelen ontvang je van ons de uitslag, daardoor kun je direct overgaan tot het uitroepen van de winnaar. Maakt het spannend (tromgeroffel) en roep onder het genot van een hapje en een drankje de winnaar uit.
                             

Veelgestelde vragen over The Hunt

Met hoeveel personen speel je in 1 team?

Wij adviseren om in teams van 2 tot 6 personen te spelen.

Waarom speel je in een even aantal teams?

Om een gelijke strijd in hunters en criminelen te hebben speel je in een even aantal teams. Zo heb je tijdens elke ronde een gelijk aantal hunter teams als criminelen. Dus spelen kan vanaf 2 teams!

Waar kan ik The Hunt spelen?

Je kunt The Hunt overal spelen! In iedere stad, dorp of wijk van jouw keuze spelen. Het gebied waar jullie willen gaan spelen moet wel minimaal 5000 m2 zijn en uit meerdere straten bestaan.

Bij je bestelling kun je aangeven waar je wil gaan spelen. Stel je kiest voor Amsterdam, dan zetten wij het spel in het centrum voor jullie uit. Wil je heel ergens anders spelen in Amsterdam? Dan kan dat! Geef dit dan aan in het opmerkingenveld 'Locatie' en wij regelen de rest. Je kunt ons ook altijd mailen of bellen!

Hoe lang duurt The Hunt?

The Hunt duurt standaard 90 minuten. Jullie spelen in twee rondes van 45 min zodat je zowel in de rol als crimineel hebt gespeeld als the hunters.

Wil je langer spelen kan je ons vooraf bellen of mailen en stellen wij de tijd langer in. Dit kost niets extra.

In welke talen kun je de The Hunt spelen?
In which languages can you play The Hunt?

Je kunt The Hunt spelen in het Nederlands, Engels en Duits
You can play The Hunt in Dutch, English and German!

Wat heb ik nodig om te kunnen spelen?

Per team heb je 1 smartphone of tablet met mobiel internet (4G/5G) nodig en je GPS locatie moet aan staan. Hierop installeer je onze gratis app vanuit jouw Appstore / Google Play. De link zit in de instructies die je samen met jouw unieke spelcode ontvangt in de bevestigingsmail.

Let op: Voor de werking van het spel moet je de WiFi uitzetten en je mobiele data aan!

Tot wanneer blijft de spelcode geldig?

Je speeltijd begint pas te lopen wanneer je op start drukt. Tot die tijd is je spelcode gewoon geldig.

Wat als ik problemen ondervind tijdens het spelen?

Het gebeurt zeer zelden dat iemand technische problemen ondervindt. Check eerst even of je je WiFi uit hebt gezet en je mobiele data en GPS locatie op je telefoon aan!

Mocht je toch problemen hebben kijk dan even op onze helpdesk pagina

                     
de-leukste-citygames

Ga jij de uitdaging aan?

Trommel dan vandaag nog je vrienden, familie of collega's op en ga de strijd met elkaar aan. 

Je speelt al vanaf 9,50 p.p.