over-ons-city-adventures

OVER CITY ADVENTURES

Ontdek de stad spelenderwijs met een stadsspel naar keuze!

Experience, create and have fun!

Iets tofs samen beleven zorgt voor verbinding, plezier en mooie herinneringen.
 Dat is wat wij met City Adventures elke dag nastreven voor onze gasten!
 

City Adventures is dé kracht achter talloze citygames in Nederland en België. Of je nu in het hart van de stad, in een pittoresk dorpje of ergens daartussenin wilt spelen, wij maken het mogelijk! Onze missie is om ervoor te zorgen dat je kunt spelen waar, wanneer en met wie je maar wilt.

City Adventures is er ook voor jou om te laten zien wat er in een stad of dorp te beleven is met onze cityblogs. Wij kijken graag verder dan de standaard bezienswaardigheden en laten je onontdekte pareltjes zien of tips van locals. Een goede manier om een plaats of gebied te ontdekken is met één van onze citygames, ook wel stadsspellen genoemd. 

"Stap in het verhaal, ga de strijd aan met vrienden, familie of collega's  en ontdek de stad vanaf een andere kant." 

City Adventures is onderdeel van Liz Events, een full service evenementenbureau gevestigd in hartje centrum van Schagen. 

lisanne-kuilman

Lisanne Kuilman, eigenaar City Adventures

In 2009 kwam ik van de studie Sport, Management & Ondernemen af, midden in een crisis. Weinig banen te vinden waar ik woonde. Al snel kwam er in 2010 een mooie opdracht op mij af in de schaatssport en het organiseren van de evenementen voor bedrijven. Die kans heb ik aangegrepen en Liz Events werd daarna een feit.  Liz Events heeft in 2017 haar aanbod uitgebreide met een eigen Escape Room Schagen en in 2022 met het nieuwe trotse label City Adventures

Ik hou van vakanties, dagjes en weekendjes weg en kan me verliezen in het vinden van een leuk en gezellig B&B of hotel, lekkere restaurants en leuke dingen om te doen. Hoe leuk is het om dat wat mijn collega's en ik beleven, te delen met jullie en daarbij te combineren met de toffe citygames die wij hebben.

Ons team

lisanne kuilman | eigenaar city adventures

Lisanne

Renée

Britt

Britt

Iris

Stefanie

City Adventures - ontdek de stad van een andere kant

Dit vertellen klanten over ons

"We hebben het enorm leuk gehad. Bedankt voor de goede zorgen, organisatie en flexibiliteit."
Sheila de Wit, Vidomes


"Hilarisch! Wij hadden een teamuitje in Amsterdam. Opgesplitst in verschillende teams zagen wij de meest introverte collega's als fanatieke bloedhonden jagen op handlangers en bonuspuzzels. Voor herhaling vatbaar!"
Annemiek Beekman


"We hebben met de familie het moordspel Sherlock Holmes gespeeld in Delft. Het is ons erg goed bevallen en de familie vond het een heel leuk spel. Bedankt voor de goede organisatie!"
Tonnie Carton

testimonials

Afgelopen vrijdag hebben we een geslaagd bedrijfsuitje gehad. Het spel is erg goed ontvangen. De begeleiding was top!

Barry Konst, Art of Automation

We hebben afgelopen zaterdag het spel gespeeld. Het was erg leuk. Iedereen was erg enthousiast!

Luuk van Rinsum, Vrijgezellenfeest

Wat hebben we gelachen tijdens The Hunt in Dordrecht. Lisanne & team bedankt voor jullie enthousiasme en tips. We hebben een fantastisch vriendenweekend gehad.
Hans

Ontdek onze citygames 

Je kunt onze stadsspellen heel gemakkelijk online bestellen. Na aankoop kun je direct starten met spelen!